Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Σε εκπαιδευτικά σεμινάρια οι έμποροι της Κυπαρισσίας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας συμμετέχει στα σεμινάρια «Η επικοινωνία μέσω του Διαδικτύου και η χρησιμότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τη μικρή επιχείρηση».
Με σχετική του ανακοίνωση μάλιστα, καλεί τα μέλη του σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή τους στα σεμινάρια αυτά. Τονίζει δε ότι οι εκπαιδευόμενοι δεν θα έχουν φυσική παρουσία σε χώρο εκπαίδευσης, αλλά όλη η εκπαιδευτική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα του ΕΡΜΕΙΟΝ+.
Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου σημειώνονται τα εξής:
Για κάθε άτομο που θα εγγράφεται στην πλατφόρμα θα πρέπει να υπάρχει απαραίτητα διαφορετικό email και να είναι ενεργό, διότι η επικοινωνία ως επι το πλείστον θα γίνεται

ηλεκτρονικά.
Μετά την καταχώρηση των εκπαιδευόμενων στην πλατφόρμα, θα τους αποσταλεί στο email τους το «όνομα χρήστη» και ο «κωδικός» με τα οποία θα κάνουν εισαγωγή στο σύστημα.
Θα υπάρχει ένας χρονικός περιορισμός ενός μήνα μέσα στον οποίο θα πρέπει οι εκπαιδευόμενοι να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα. Η ημερομηνία έναρξης και λήξης της περιόδου αυτής θα καθοριστεί με την εγγραφή τους στο σύστημα και θα τους αποσταλεί στο email τους, μαζί με ένα εγχειρίδιο χρήσης της πλατφόρμας. Μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξης θα απενεργοποιείται η δυνατότητά τους να παρακολουθούν το πρόγραμμα.
Οταν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα από όλους, θα εκδίδεται και η βεβαίωση παρακολούθησης. Οι βεβαιώσεις παρακολούθησης θα αποστέλλονται στο σύλλογο και οι εκπαιδευόμενοι θα τις παραλαμβάνουν από εκεί.
Ο αριθμός των εκπαιδευόμενων θα κυμαίνεται από 15 έως 25 άτομα. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρήσεις μέλη του Εμπορικού Συλλόγου. Κ.Μπ. eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα