Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

40 νέοι επιχειρηματίες κάτω των 40 ετών αφήνουν το δικό τους αποτύπωμα στην ελληνική και διεθνή επιχειρηματική σκηνή.

40U40_photo2Για έκτη συνεχή χρονιά καταρτίσαμε τη λίστα 40 under 40. Τα προφίλ που ακολουθούν περιέχουν 40 ενδεικτικές περιπτώσεις νέων επιχειρηματιών κάτω των 40 ετών που προέρχονται από διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας, φιλοδοξώντας να αφήσουν το δικό τους αποτύπωμα στην ελληνική και διεθνή επιχειρηματική σκηνή.
Από τον χώρο της τεχνολογίας και της ψηφιακής βιομηχανίας μέχρι αυτόν του τουρισμού και της πρωτογενούς παραγωγής, επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε 40 περιπτώσεις που έχουν πολλές διαφορές μεταξύ τους, αλλά τους συνδέει ένα βασικό χαρακτηριστικό: είναι αποφασισμένοι να πετύχουν, αποτελώντας πρότυπο για την επόμενη μέρα της Ελλάδας.
Καινοτομία, εξωστρέφεια, ευελιξία, επιμονή, γνώση, ταλέντο και αισιοδοξία χαρακτηρίζουν και φέτος τους 40 πρωταγωνιστές. Το πιο σημαντικό από όλα, όμως, είναι ότι η νέα γενιά της

επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα δείχνει το μέλλον, κομίζει νέα κουλτούρα, νέο ήθος, αρχές και αξίες, που περισσότερο από ποτέ έχουν σήμερα ανάγκη η ελληνική οικονομία και η κοινωνία.
Επιμέλεια: Τάσος Ζάχος, Αναστασία Παρετζόγλου
Ρεπορτάζ: Τάσος Ζάχος, Αγγελική Βελεσιώτη, Αμαρυλλίς Πατσαλιά
* H λίστα δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Fortune που κυκλοφορεί στα περίπτερα. Η σειρά των προσώπων είναι τυχαία.
** Χορηγός της λίστας η Eurobank
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ


Στην λίστα και η Φιλιατρινιά
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΡΙΜΠΑΚΟΥ

Ηλικία: 38
Co-Founder & CEO, LIÁ Cultivators

Από το 2014 η αύξηση του κύκλου εργασιών της LIÁ Cultivators ανέρχεται σε 90% κατά μ.ο. κάθε χρόνο ενώ, παράλληλα, σαρώνει τα διεθνή βραβεία.
Κορυφαία διάκριση για το LIÁ το 2017, αυτή του καλύτερου ελαιόλαδου Κορωνέικης ποικιλίας στον κόσμο σύμφωνα με το World Evoo Ranking, αφήνοντας πίσω κολοσσούς του κλάδου τόσο από την Ελλάδα όσο και από επιθετικά αναπτυσσόμενες χώρες στο ελαιοκομικό χώρο, όπως η ΗΠΑ και η πολιτεία της Καλιφόρνια , η Αυστραλία, η Χιλή.
Η εταιρεία έχει μηδενικό δανεισμό και επενδύει ετησίως άνω του 50% των κερδών στην σταθεροποίηση και την ανάπτυξή της στις ήδη υπάρχουσες αγορές. Το 92% των πωλήσεων είναι προς το εξωτερικό με κύριες αγορές την Αγγλία, την Ολλανδία, την Ελβετία, την Αμερική, τη Γερμανία και τη Σιγκαπούρη.  Πηγή: fortunegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα