Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο γευσιγνωσίας ελαιολάδου


Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο γευσιγνωσίας ελαιολάδου διοργανώνει το Επιμελητήριο Μεσσηνίας με την υποστήριξη του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου.
Συγκεκριμένα την Τρίτη 20 Μαρτίου στις 4,45 μ.μ. στο ξενοδοχείο Elite City Resort στην Καλαμάτα ο γευσιγνώστης και πρόεδρος του Διεθνούς Διαγωνισμού Ελαιολάδου EVO IOOC, Dr Antonio Giuseppe Lauro, θα αναπτύξει το θέμα «Γεύσεις, αρώματα και η πολυπλοκότητα του ελαιολάδου».
Θα ακολουθήσει καθοδηγούμενη γευσιγνωσία και σχολιασμός ελληνικών και ξένων ποικιλιών, ενώ θα συζητηθεί και η συμμετοχή των ελληνικών ελαιολάδων σε διεθνείς διαγωνισμούς.
Σκοπός του σεμιναρίου, σύμφωνα με τους διοργανωτές, «είναι η κατανόηση βασικών ζητημάτων που σχετίζονται με την ποιότητα και την οργανοληπτική αξιολόγηση, καθώς τη σχέση της ποιότητας με ένα επιτυχημένο, εξαγωγικό μοντέλο».
Το εκπαιδευτικό σεμινάριο απευθύνεται «αποκλειστικά σε επιχειρήσεις παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας ελαιολάδου. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο σεμινάριο τελεί υπό την αιγίδα του Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς που πραγματοποιείται στην Καλαμάτα».
Για δηλώσεις συμμετοχής μπορεί κανείς να επικοινωνεί με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας (τηλ. 27210 62212, 27210 62200), καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@mcci.gr. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα