Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Τραγωδία: Αυτοκτόνησε η 18χρονη που είχε βιαστεί στη Ζάκυνθο!

Τραγωδία στην Ιρλανδία. Η 18χρονη Τζούλι Κρόου έβαλε τέλος στη ζωή της, καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το βιασμό που είχε υποστεί τον περασμένο Αύγουστο όταν είχε έρθει για διακοπές στη Ζάκυνθο.
“Η κόρη μου είχε στοιχειωθεί από τη σκέψη ότι δεν θα έβρισκε ποτέ το δίκιο της”, ξεσπά η μητέρα της 18χρονης από την Ιρλανδία, που έζησε εφιαλτικές στιγμές στη Ζάκυνθο όπου πάει για καλοκαιρινές διακοπές.
Περίπου τρεις μήνες αργότερα, μην μπορώντας να αντέξει τις ίδιες τις σκέψεις της, αλλά και τον φόβο ότι δεν θα αποδοθεί ποτέ δικαιοσύνη, η νεαρή Τζούλι αυτοκτόνησε, βυθίζοντας την οικογένειά της στη θλίψη και το πένθος.
Μιλώντας στην βρετανική “The Sun”, η μητέρα της 18χρονης, η Άννα Κρόου, μεταφέρει τις περιγραφές της αδικοχαμένης κόρης της που απλώς είχε έρθει για να περάσει λίγες

ημέρες ξεγνοιασιάς στην Ελλάδα.



Οι επιθέσεις στο κλαμπ της Ζακύνθου

Όπως λέει, η Τζούλι δέχθηκε δύο επιθέσεις στη διάρκεια πάρτι σε κλαμπ της Ζακύνθου όπου πήγε με τις φίλες της: Η πρώτη επίθεση – που ήταν μάλιστα διπλή – σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης της νύχτας, στις 16 Αυγούστου, όταν ένας άνδρας την άρπαξε και προσπάθησε να τη φιλήσει και ένας άλλος προσπάθησε να βάλει το χέρι του μέσα στο παντελόνι της, όμως εκείνη κατάφερε να διαφύγει.

Δύο βράδια μετά, στις 18 Αυγούστου, κάποιοι – ενδεχομένως οι ίδια – της έριξαν ναρκωτικά στο ποτό, με αποτέλεσμα να πέσει θύμα βιασμού, και τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, στο κλαμπ υπήρχε ένας ξανθός άνδρας, που ονομάζεται Κρις, ο οποίος δήλωνε ότι ήταν Σουηδός χόρευε μαζί της στο κλαμπ “Cocktail and Dreams” της Ζακύνθου.

Καθώς η νύχτα κυλούσε, ο Κρις έβαλε τον αντίχειρά του στο στόμα της Τζούλι και οι γύρω της υποψιάστηκαν ότι μπορεί να της έδωσε κάτι – κατά πάσα πιθανότητα ναρκωτική ουσία – να καταπιεί.

Το νεαρό κορίτσι ξεκίνησε να ζαλίζεται και λίγο αργότερα αποχαιρέτησε τις φίλες της και επέστρεψε στο δωμάτιο που νοίκιαζε για να κοιμηθεί. Εκεί, η Τζούλι γνώρισε έναν άλλο νεαρό άνδρα έξω από το διαμέρισμά της, ο οποίος την προσκάλεσε στο δικό του, όμως, εκείνη αρνήθηκε και πήγε να κοιμηθεί.

Οι φίλες της επέστρεψαν σπίτι αργότερα με κάποια αγόρια και προσπάθησαν να ξυπνήσουν την Τζούλι για να πάνε όλοι μαζί στην πισίνα, όμως εκείνη ήταν εξαντλημένη. Ώρες αργότερα, η 18χρονη άνοιξε τα μάτια της και έπαθε σοκ καθώς αντίκρισε αίμα στο κρεβάτι της.

Η νεαρή κοπέλα έφερε, επίσης, μελανιές και μώλωπες στο σώμα της και έτσι κατάλαβε ότι “κάτι απαίσιο της είχε συμβεί”, χωρίς, όμως, να ξέρει τι ακριβώς.



Η επιστροφή στην Ιρλανδία και το τέλος

“Αυτό που τη βασάνιζε περισσότερο είναι ότι, επιστρέφοντας σπίτι μας, συνειδητοποίησε ότι ήταν πλέον πολύ αργά για να βρεθεί ο δράστης”, αποκαλύπτει η Άννα Κρόου.

“Αυτό ακριβώς τη βασάνιζε. Και η ίδια έλεγε πως έχει στοιχειωθεί από το τραύμα και τη σκέψη του τι είχε γίνει και ότι δεν θα υπάρξει καμία απόδοση δικαιοσύνης. Ένιωθε πολύ αβοήθητη”.

Η μητέρα της 18χρονης Τζούλι ανέφερε πως πήρε την απόφαση να μιλήσει δημόσια για το τι συνέβη στο παιδί της, ώστε να προειδοποιήσει και άλλα παιδιά και ειδικά στην ηλικία των 18-20 στην οποία είναι και περισσότερο ευάλωτα.


“Η ίδια δεν ήθελε να κρύβει πλέον το τι της συνέβη και γι’ αυτό και εμείς μιλάμε δημόσια. Σκοπός μας είναι οι γονείς και οι νέοι να είναι προσεκτικοί και να γνωρίζουν ότι εκεί έξω υπάρχουν επιτήδειοι που επιτίθενται σε μικρά παιδιά”.

Η Τζούλι ήρθε σε επαφή με τη Μονάδα Θεραπείας της Σεξουαλικής Προσβολής και το Κέντρο Κρίσεων του Δουβλίνου.

Ωστόσο, ο συναισθηματικός πόνος κορυφωνόταν και ένα πρωινό πήρε τη μοιραία απόφαση να βάλει τέρμα στη ζωή της.

Οι γονείς της, ο Γκάρι και η Άννα Κρόου, ανακάλυψαν ένα σημείωμα στο δωμάτιο του παιδιού τους, όπου η Τζούλι τους ενημέρωνε για την πράξη της.

Την μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς οι γιατροί δεν μπόρεσαν να την σώσουν.  Πηγή: thesun.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα