Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

Επιμένει η Δημοτική Αρχή για τα κολωνάκια στην Κυπαρισσία

Επιμένει η παράταξη του δημάρχου Τριφυλίας, Γιώργου Λεβεντάκη, για τα κολωνάκια που «μπαινοβγαίνουν» στο κεντρικότερο δρόμο της Κυπαρισσίας, παρά τις αντιδράσεις επαγγελματιών, Συμβουλίου Κοινότητας Κυπαρισσίας και αντιπολίτευσης, η οποία και χθες ζήτησε να απομακρυνθούν.
Χθες το μεσημέρι συνεδρίασε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και πρώτο θέμα ημερήσιας διάταξης ήταν «Επί αιτήματος ιδιοκτητών επιχειρήσεων επί της οδού Ελ. Βενιζέλου (29/2019 Α.Δ.Κ.Κ)».
Στη χθεσινή συνεδρίαση της Ε.Π.Ζ. η πρόταση της Δημοτικής Αρχής, όπως εκφράστηκε από τον προεδρεύοντα, αντιδήμαρχο Νίκο Φρούσο, ήταν τα κολωνάκια να μείνουν ως έχουν. Επίσης, να τοποθετηθούν κι άλλα σε όλη την επικράτεια του Δήμου, όπως κριθεί από τη Δημοτική Αρχή, πρόταση με την οποία συμφώνησαν και οι αντιδήμαρχοι Αντώνης Βλάχος, Δημήτρης Στριμπάκος και Αλέκος Κουτρουμπής. Αντίθετη άποψη και πρόταση εξέφρασαν ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες», Παναγιώτης Τσαφαράς και της παράταξης «ΤΡΙΦΥΛΙΑ Συνεχίζουμε», Γιάννης Κατσούλας.
Ο κ. Τσαφαράς τόνισε ότι δεν υπάρχουν αποφάσεις για τα κολωνάκια και πρέπει άμεσα να φύγουν. Επίσης, να γίνει σήμανση στη δεξιά πλευρά του δρόμου που να επιτρέπεται

η στάση, επισημαίνοντας τη θέση του Συμβουλίου Κοινότητας Κυπαρισσίας και των επαγγελματιών.
Ο δε κ. Κατσούλας τόνισε την απόφαση του Σ.Κ. Κυπαρισσίας, που ζητά να ακολουθείται η νόμιμη διαδικασία, η οποία για τα κολωνάκια δεν ακολουθήθηκε και τοποθετήθηκαν παράνομα, αφού κανένα Όργανο δεν έχει συνεδριάσει και δεν έχει αποφασίσει για την τοποθέτησή τους, ούτε υπάρχει έγκριση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
Του Ηλία Γιαννόπουλου tharros


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα