Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Δήμος Τριφυλίας: Δημοσιεύθηκε η πρόσληψη τετραμηνιτών τριών οδηγών κι ενός χειριστή



Χθες το μεσημέρι δημοσιεύθηκε στη Δι@υγεια, με ΑΔΑ: 6ΑΚ3ΩΗΕ-ΝΟΓ, η απόφαση με αριθμό 590/2020 του δημάρχου Τριφυλίας για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου χρονικής διάρκειας τεσσάρων μηνών και συγκεκριμένα για το χρονικό διάστημα από 24/4 έως 23/8/2020, τριών (3) ατόμων με ειδικότητα ΔΕ Οδηγών και ενός (1) ατόμου με ειδικότητα ΔΕ Χειριστών μηχανημάτων έργου (τσάπας).
Η πρόσληψη γίνεται ύστερα από την υπ’ αρ. πρωτ. 3906-30/03/2020 ανακοίνωση του Δήμου Τριφυλίας με θέμα «Πρόσληψη δώδεκα ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου τεσσάρων μηνών για την
αντιμετώπιση εκτάκτων, απρόβλεπτων και κατεπειγουσών αναγκών και συγκεκριμένα για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.» (ΑΔΑ:9Ι0ΥΩΗΕ- 8Ε5).
Οι προσλαμβανόμενοι ανά ειδικότητα και ο τόπος απασχόλησής τους έχουν ως εξής: ΔΕ Οδηγών: Διακουμής Σωτήριος στις Δ.Ε. Αετού, Αυλώνος, Τριπύλης, Μπαγουρδής Νικόλαος στη Δ.Ε. Κυπαρισσίας, Διονυσόπουλος Άγγελος στη Δ.Ε. Γαργαλιάνων. ΔΕ Χειριστών μηχανημάτων έργου (τσάπας): Αλεξόπουλος Δημήτριος στις Δ.Ε. Αετού, Αυλώνος, Τριπύλης.
tharrosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα