Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Οι γελοίοι και οι τρισάθλιοι...


Είναι γνωστό ότι τα συμφέροντα κάνουν ότι μπορούν να κρατάν τον όνομα Παπανδρέου στην αρνητική δημοσιότητα. Αυτή τη φορά, ξεπέρασαν τον εαυτό τους.
Έστρεψαν τα πυρά τους στην Μαργαρίτα Παπανδρέου εμπλέκοντας την στην λίστα Λαγκάρντ, με ρεπορτάζ βασιζόμενα σε γελοίες αοριστολογίες του τύπου " μου είπαν" -"άκουσα", αναπαράγοντας στην ουσία μια φήμη που κυκλοφόρησε σε μπλογκ.Έκαναν, δηλ. αυτό που δεν κάνει ούτε το πιο ασήμαντο και πιο ερασιτεχνικό μπλογκ, δεν τους ένοιαζε αν είναι αλήθεια ή ψευδής η πληροφορία που αναπαρήγαν. Ή μάλλον, καλύτερα, δεν τους ένοιαζε, γιατί το βρήκαν ως ευκαιρία
Είναι πραγματικά, προφανές ότι τα τραπεζικά και εκδοτικά συμφέροντα επιχειρούν την διάλυση του ΠΑΣΟΚ. Και για να το επιτύχουν, θέλουν να "θάψουν" το όνομα Παπανδρέου, γιατί αυτό είναι βαθιά ριζωμένο στην καρδιά κάθε δημοκρατικού Έλληνα πολίτη.
Με γνωστές γκεμπελικές μεθόδους πετούν λάσπη για να δημιουργούν την αίσθηση της ανάμιξης της οικογένειας Παπανδρέου σε "σκάνδαλα". Πιστεύουν ότι ο λαός εθισμένος από τους ίδιους, όλο αυτό τον καιρό στην εύκολη πέψη όσων εκτοξεύονται, χωρίς πια να ισχύει το τεκμήριο αθωότητας, θα αποχαυνωθεί από τις κατασκευασμένες πληροφορίες τους.Όλα αυτά που πάλεψε να εξαλείψει στη θητεία του ο Γιώργος Παπανδρέου. Να καταπολεμήσει τη διαφθορά και να προωθήσει την διαφάνεια.
Δεν αρέσουν στους υπηρέτες του συστήματος. Λειτουργούν με γνώμονα την επιβίωσή τους. Διασπείρουν ανυπόστατες ειδήσεις προκειμένου να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τα καίρια θέματα που την απασχολούν αλλά και από τις δικές τους υποχρεώσεις, καθώς είναι γνωστό ότι τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης είναι υπερχρεωμένα και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό και άρα εξαρτημένα από το πολιτικό σύστημα για την αναχρηματοδότηση του.
Τα διαπλεκόμουνα συμφέροντα αγωνίζονται να κρατηθούν στην επιφάνεια, πολεμώντας με λύσσα τον Παπανδρέου που τόλμησε να τα αγγίξει....
Και φυσικά δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανένα ότι φοβούνται την επιστροφή. Γιατί άραγε ;

Αναρτήθηκε από pame mprosta 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα