Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Ο Βενιζέλος δεν πιστεύει ούτε στον Άγιο Βασίλη ούτε στο ΠΑΣΟΚ


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε ταυτιστεί μέχρι σήμερα, απόλυτα δικαίως, με το φιάσκο της διερεύνησης της λίστας Λαγκάρντ.
Επί των ημερών του, έπεισε τις αρμόδιες αρχές ότι δεν πρέπει να αγγίξουν για νομικούς λόγους το επίμαχο υλικό και το μόνο αντίτυπο της λίστας κατέληξε κλειδωμένο στο συρτάρι του, συνοδευόμενο......από την απίστευτη ατάκα «δεν έχω δει τη λίστα».
Παρ' όλα αυτά, γι' αυτόν ο Άγιος Βασίλης φέτος υπήρξε γενναιόδωρος καθώς φαίνεται ότι κάποιος τα έκανε ακόμα χειρότερα από αυτόν. Σύμφωνα με σχεδόν επίσημες διαρροές, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου φέρεται να έχει κάνει μια απίστευτη ηλιθιότητα, αφαιρώντας τα ονόματα συγγενών του από την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ.Ο Βενιζέλος είχε λοιπόν τη μεγάλη ευκαιρία να ξεμπλέξει από όλη αυτή τη φθορά. Πριν από λίγο, διέγραψε ουσιαστικά τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου από το ΠΑΣΟΚ, κάτι απόλυτα φυσιολογικό, θα το έπραττε ο οποιοσδήποτε.

Συνόδευσε όμως αυτή του την απόφαση από μια μακροσκελή ανακοίνωση που στάζει θράσος κι εγωισμό. Χωρίς καν να περιμένει την επίσημη ενημέρωση από τη Δικαιοσύνη, το ΠΑΣΟΚ απαιτεί να ζητήσουν συγγνώμη από τον Βενιζέλο οι «συκοφάντες» του, λες και δεν διεκδικεί αυτός με αξιώσεις το Όσκαρ β' ανδρικού ρόλου στη συγκάλυψη της λίστας.

Για μια ακόμα φορά, ο Βενιζέλος δείχνει να ασχολείται μονάχα με το μεγάλο του εγώ και δεν συνειδητοποιεί ότι σήμερα πεθαίνει οριστικά όλο το ΠΑΣΟΚ κι όχι «το ΠΑΣΟΚ των κηπουρών». Με την ανακοίνωση του, προκαλεί τους πάντες κι έτσι η Αντιπολίτευση δεν πρόκειται να φανεί επιεικής απέναντι του, πόσο μάλλον όταν σπεύδει ο ίδιος να επιτεθεί στο ΣΥΡΙΖΑ!

Σήμερα, ο Βενιζέλος όχι μόνο αρνήθηκε να δεχθεί το...δώρο που του έκανε ο απρόσμενα αφελής Παπακωνσταντίνου αλλά καταδίκασε και το κόμμα του στην απόλυτη φθορά, την οποία μια ψύχραιμη και θεσμική προσέγγιση των εξελίξεων ενδεχομένως να μπορούσε να ανατρέψει.

Απο:http://dramatown-gr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα