Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Καρχιμάκης «Αφήστε τα εύκολα θύματα και πιάστε τους τροχονόμους της φοροδιαφυγής»

Εξοντωτική και ανεπίτρεπτη χαρακτηρίζει τη μεθόδευση της φορολόγησης των οικογενειακών εισοδημάτων ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, ο οποίος δεν μένει στην κριτική, προχωρά και σε προτάσεις.
Σύμφωνα με τον Καρχιμάκη, αν η κυβέρνηση θέλει να βρει χρήμα να συγκρουστεί άμεσα με τα αίτια των καθυστερήσεων 160.000 φορολογικών δικών που εκκρεμούν και τα οποία θα απέφεραν σύμφωνα με υπεύθυνους του υπ. Οικονομικών πάνω από 20 δισ. ευρώ.
Να συγκρουστεί με τα αίτια των καθυστερήσεων αναπτυξιακών πρωτοβουλιών, δημόσιων και ιδιωτικών. Να συγκρουστεί με την Κεντρική Τράπεζα και ορισμένους του τραπεζικού συστήματος που δεν συνεργάζονται επαρκώς με τις ελεγκτικές αρχές, και παίζουν τον ρόλο του τροχονόμου της φοροδιαφυγής για κεφάλαια που οδεύουν ανεξέλεγκτα και αφορολόγητα σε εξωχώριους προορισμούς. Και συνεχίζει ακάθεκτος: Να συγκρουστεί με μια σειρά άλλες αγκυλώσεις που δεν ισιώνουν χωρίς ουσιαστικές αντιπαραθέσεις. Να ενεργοποιήσει όλες τις ιδέες που είναι κατατεθειμένες ήδη στη βουλή όπως για παράδειγμα οι προτάσεις του Γρηγόρη Νιώτη και ομάδας βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και την αύξηση των εσόδων.
Και καταλήγει ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ: αφήστε επιτέλους τους εύκολους στόχους, αρκετά πλήρωσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα