Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Εκτός ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο Α. Λοβέρδος

O A. Λοβέρδος
Στη διαγραφή του Ανδρέα Λοβέρδου από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ προχώρησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, λίγο μετά την επιβεβαίωση του πρώτου για τη δημιουργία νέας πολιτικής παράταξης.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι έως τώρα ανέχτηκε συμπεριφορές επίμονα και οργανωμένα βλαπτικές για λόγους εθνικού συμφέροντος, προκειμένου να διασφαλιστεί η κυβερνητική σταθερότητα και να τελειώσει ομαλά η δύσκολη διαπραγμάτευση με εταίρους και πιστωτές.
Σήμερα από την ιστοσελίδα του ο κ. Λοβέρδος επιβεβαίωσε τη δημιουργία της νέας πολιτικής κίνησης "ΡΙΚΣΣΥ" (Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας - ομόηχο του "ρήξη"), με στόχο να προκύψει ένα κόμμα.
«Η αποσυσπείρωση, η συρρίκνωση και η αμηχανία της παράταξης έχει πολιτικά υπεύθυνους καθώς και ονοματεπώνυμο», σχολίασε σε ανακοίνωσή του ο Ανδρέας Λοβέρδος με αφορμή τη διαγραφή του.
Στην ίδια ανακοίνωση υπογράμμισε πως είναι ο τελευταίος που θα δεχόταν συμβουλές για το θέμα της συνοχής και της ενότητας της παράταξης καθώς, όπως υποστηρίζει, κινήθηκε πάντα θεσμικά και δημόσια και βοήθησε με όλες τις δυνάμεις του ώστε να αποφευχθούν νέες διαιρέσεις στο ΠΑΣΟΚ.
Νωρίτερα ο κ. Λοβέρδος δήλωνε από τον ΣΚΑΪ πως παραμένει βουλευτής που στηρίζει την κυβέρνηση, ενώ κατέστησε σαφές πως δεν υπάρχουν τριγμοί στο ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα