Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

«Υπάρχουν κατασκευαστές ενόχων στο ΣΔΟΕ»

Πυρά Καρχιμάκη κατά Πεπόνη και Σαμαρά
Τους κατασκευαστές ενόχων κατηγορεί ο Μιχάλης Καρχιμάκης αναφορικά με την εμπλοκή του ονόματος τη οικογένειας Παπανδρέου στην λίστα Λαγκάρντ.

Παράλληλα, σε ηλεκτρονικό μήνυμα του εγκαλεί τόσο τον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, αλλά και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό για την επιλογή των επικεφαλής, που ο ίδιος έχει τοποθετήσει στον κρατικό μηχανισμό.
Σε ιδιαιτέρως σκληρή γλώσσα ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ στέλνει σκληρό μήνυμα για τους «κατασκευαστές ενόχων του ΣΔΟΕ και στο μήνυμά του επισημαίνει: «Οι κατ’ επιλογήν και κατ εξακολούθηση κατασκευαστές ενόχων του ΣΔΟΕ, χτύπησαν και πάλι. Η σπίλωση, η συκοφαντία, η ανευθυνότητα, γίνεται προσπάθεια να περάσει απαρατήρητη», για να προσθέσει: «Οι κατ’ εξακολούθηση, εργολαβο-κορλεόνηδες, οι στησιματίες, με δήθεν καταγγελίες, που μπορεί να στήνουν και οι ίδιοι, προσπαθούν να την περάσουν λάθρα».

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης απευθυνόμενος στον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη τον καλεί να αποκαλύψει ποιοι είναι αυτοί που κατέθεσαν ότι η Μαργαρίτα Παπανδρέου είναι στην λίστα Λαγκάρντ. Διερωτάται, μάλιστα, πως διέρρευσε η καταγγελία. Αφήνει δε υπόνοιες ότι και ο οικονομικός εισαγγελέας συμμετέχει στην κατασκευή ενόχων.

Στο κλείσιμο του μηνύματός του, ο Μιχάλης Καρχιμάκης εγκαλεί και τον Πρωθυπουργό και υποστηρίζει ότι έχει ευθύνες «με τους κομπογιαννίτες, βυσσοδομείς εργολάβους κατασκευαστές ενόχων, που έχετε παράσχει ομπρέλα εμπιστοσύνης και προστασίας», για να καταλήξει: «Στείλτε τους από κει που τους φέρατε…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα