Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Σιωπή ΠΑΣΟΚ για τις δηλώσεις του Χρ. Αηδόνη«Κανένα σχόλιο». Αυτή είναι η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, σε όσα δήλωσε σε συνέντευξή του στη Real News ο βουλευτής Δράμας του Κινήματος Χρήστος Αηδόνης, ο οποίος κατηγορεί τον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι έκανε το ΠΑΣΟΚ συνιστώσα της ΝΔ και παρέδωσε το κόμμα στον Αντώνη Σαμαρά.
Πίσω από την αντίδραση αυτή, πάντως, σύμφωνα με το ΑΠΕ, αρμόδια στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν έκρυβαν ότι υπάρχει οργή στην Ιπποκράτους για τις δηλώσεις αυτές, αλλά και για την εν γένει συμπεριφορά του βουλευτή. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα, ο κ. Αηδόνης μετέβη στην Καλαμάτα όπου παρέστη στην παρουσίαση του βιβλίου του Ανδρέα Λοβέρδου, δηλώνοντας μάλιστα ότι η χώρα χρειάζεται ρήξεις, κάνοντας λογοπαίγνιο με την ονομασία ΡΙΚΣΣΥ της κίνησης που ίδρυσε ο κ. Λοβέρδος.
Ωστόσο, όπως έλεγαν σε μεταξύ τους συζητήσεις, η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν είναι διατεθειμένη, σε καμία περίπτωση, να προβεί σε οποιαδήποτε κίνηση που θα «ηρωοποιούσε» τον βουλευτή, όπως θα γινόταν με μια διαγραφή του. Επισημαίνουν, πάντως, ότι κάποια στιγμή θα αναγκαστεί ο ίδιος να αποσαφηνίσει τη στάση του. Ενδεικτική της στάσης της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, έναντι του κ. Αηδόνη, είναι πως παρά το γεγονός της παρουσίας του στην εκδήλωση για τον κ. Λοβέρδο και τις δηλώσεις του στην Καλαμάτα, με την έγκριση του κ. Βενιζέλου, ο βουλευτής Δράμας τοποθετήθηκε, ως μέλος, στην Ομάδα Εργασίας του Συνεδρίου που θα επεξεργαστεί το κείμενο των πολιτικών θέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα