Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Καρχιμάκης: Ο ΓΕΝΙΚΌΣ ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΎ ΑΘΩΩΝΕΙ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΑΠΌΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΏΝ ΟΡΓΆΝΩΝ.

Ο κ.Μπαλτακος Γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου και στενός συνεργάτης του Π/Θ  εμφανιζόμενος στο πλευρό του  εφραιμ καταχειροκροτουμενος  απο τους οπαδούς του υποδικου ηγουμενου,ΑΝΑΦΩΝΕΊ !!!!!
Η Μονή Βατοπεδίου είναι αθώα για οτιδήποτε μπορει κανείς να της προσαψει!!!!!!
Κύριε Μπαλτακο γενικέ γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου ,
Γι αυτο καθυστερεί να αποδωθει δικαιοσύνη;
Επειδή εσείς ως Γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου, εκδωσατε αναρμοδιως ΌΛΕΣ τις δικαστικές αποφάσεις πριν αποφασίσουν τα δικαστικά όργανα που αναιτιολογητα ομολογουμένως καθυστερούν ;
και μάλιστα μπροστά σε ακροατηριο παπαδων που φαίνεται να προήδρευε ο εφραιμ,με εσάς κεντρικό ομιλητή ;
Μήπως έχουν να κάνουν με παρεμβάσεις σας οι καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των δικονομικων διαδικασιών,καθυστερήσεις αναιτιολογητες να μην πώ και ύποπτες;
Έτσι ώστε να μεθοδευθει και η απαλλαγή διαφόρων π.χ ΥΠΌ κατηγορία, με νομοθετήματα απαράδεκτα που ουσιαστικά αθωωνουν ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ που τελεσαν αδικήματα σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος ;

Με αφετηρία λοιπόν την άποψη σας ότι η Μονή  Βατοπεδίου είναι αθώα για οτιδήποτε ,
Μπορείτε να ισχυριστειτε ότι δεν ,μεθοδευσατε και  δεν συντονισατε  ως Γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου  ,προφανώς  και με πιθανη την παραπλανηση της βουλης την  τυπικη και ουσιαστικη απαλλαγή με νομο στις 2/7/2013  των κατηγορουμένων του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. που μετείχαν στο γνωμοδοτικο συμβούλιο δημοσίων κτημάτων και επέτρεψαν τις φαυλοτητες σε βάρος του δημοσίου και υπέρ του εφραιμ.και των λοιπών υποψηφίων και όχι μόνο  κορλεονηδων.

Και όλα αυτα ενω υπήρχε απο 10/9/2012 πρόταση εισαγγελέα εφετών  Παναγιωτη μαντζουνη να παραπεμφθούν,για το αδίκημα της απιστίας σχετικά με την υπηρεσία .

Όμως το συμβούλιο εφετών κατα παράδοξο και ασυνήθιστο τροπο ενω  του έχει υποβληθεί η πρόταση δεν έιχε  εκδώσει απόφαση ,εδω και ένα χρόνο περίπου .

Μήπως οι καθυστερήσεις ήταν στην λογική για να ψηφιστεί ο νόμος 2/7/ 2013 που ουσιαστικά τους απαλλάσσει ;

Τι μπορει να πει κανείς παρα μόνο ΝΤΡΟΠΉ.

Γιατί  λοιπον να αναζητούμε  και να επιδιωκουμε τελικά την εμπιστοσυνη  και σιγουρια προς τους θεσμους, του απλού κόσμου που δοκιμάζεται ;

Θέλει πολυ νερό ο μύλος .....δυστυχώς ....

Μα πάνω απ όλα θέλει μια διαρκή και με κάθε νόμιμο μέσο   Πεισματικη σύγκρουση και διαπόμπευση όλων των εμφανων και αφανών συντελεστών της διαιωνισης της φαυλοτητας ,της ασυδοσίας και της στέρησης της ελπίδας για δικαιοσύνη και ισονομία .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα