Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Βασικός μέτοχος του Πρώτου Θέματος και μέτοχος στο Mega o συλληφθείς Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel, η Benbay Limited συμφερόντων του Βίκτωρα Ρέστη, ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγη ώρα, κατέχει το 3ο μεγαλύτερο πακέτο μετοχών της εταιρίας.
Επίσης, σύμφωνα με πλήθος δημοσιευμάτων του Τύπου,ο κ. Ρέστης ελέγχει το 40% της μετοχικής σύνθεσης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα»,ενδεχομένως μέσω του στενού του συνεργάτη Αναστάσιου Πάλλη ο οποίος επίσης συνελήφθη πριν από λίγο καιρό αλλά για διαφορετικούς λόγους.
Για τη σχέση Ρέστη-Πρώτο το Έθνος, το οποίο και ξεκίνησε τις σχετικές αποκαλύψεις, αναφέρει:Ο κ. Ρέστης, που εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις τις οποίες ερευνά ήδη η Δικαιοσύνη, είναι και ο βασικός μέτοχος με ποσοστό 40% στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» των Θέμου Αναστασιάδη και Τάσου Καραμήτσου.
Μένει να δούμε τον τρόπο κάλυψης της συγκεκριμένης εξέλιξης από τα συγκεκριμένα media αλλά και της γενικότερης αντιμετώπισης του κ. Ρέστη από τους «συμπαίκτες» του στον σκοτεινό κόσμο των ελληνικών ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα