Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Λάρισα: Τέθηκε σε διαθεσιμότητα και πέθανε - Οδύνη για τον θάνατο νεαρής καθηγήτριας!


Η καρδιά ''πρόδωσε'' την καθηγήτρια που πολύ πρόσφατα είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα από το υπουργείο Παιδείας...
 Συγκλονισμένη είναι από το απόγευμα του Σαββάτου (27-07-2013) η εκπαιδευτική κοινότητα της Λάρισας, μετά τον αιφνίδιο θάνατο της καθηγήτριας νοσηλευτικής, στο 1ο ΕΠΑΛ Τυρνάβου, που πρόσφατα είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα από το υπουργείο Παιδείας.Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η καθηγήτρια ένιωσε αδιαθεσία στις 18.00 το απόγευμα ενώ βρισκόταν στο σπίτι. Έχασε τις αισθήσεις της και στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Η άτυχη γυναίκα ήταν μεταξύ των 112 Λαρισαίων εκπαιδευτικών που τέθηκαν προ ημερών σε διαθεσιμότητα. Υπήρξε μάλιστα δραστήριο μέλος της Επιτροπής Αγώνα που είχαν συστήσει οι εκπαιδευτικοί. Η καρδιά της όμως δεν άντεξε… Η κηδεία της έγινε το απόγευμα της Κυριακής...


ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Η ανακοίνωση του 1ου ΕΠΑΛ Τυρνάβου
Ο σύλλογος διδασκόντων και οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Τυρνάβου θρηνούν για τον ξαφνικό και άδικο θάνατο της Καθηγήτριας Νοσηλευτικής του σχολείου μας Καψαχάτη Κλεοπάτρας. Μια Συνάδελφος εξαίρετη , μια Καθηγήτρια με ευαισθησίες. Ακούραστη, παρόλο το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε, δεν το έβαζε κάτω. Ο νους της να οργανωθούν τα εργαστήρια νοσηλευτικής να μην λείπει τίποτε από την εκπαίδευση των παιδιών.

''Θα σε θυμόμαστε για πάντα - Είσαι κομμάτι της ζωής μας''Η απόφαση του Υπουργού Παιδείας να καταργήσει 50 ειδικότητες από την τεχνική εκπαίδευση, ανάμεσά τους και την Νοσηλευτική, την έβγαλε για άλλη φορά, δυναμικά στον αγώνα. Προσπάθησε με όλες της τις δυνάμεις και την φωνή της να αναδείξει το άδικο αυτής της κυβερνητικής απόφασης. Ακόμη και την Παρασκευή, μια μέρα πριν τον άδικο θάνατό της ήταν στα γραφεία της ΕΛΜΕ Λάρισας, ως μέλος της Επιτροπής Αγώνα. Αγωνίστρια μέχρι και την τελευταία στιγμή...

Θα σε θυμόμαστε πάντα . Είσαι κομμάτι της ζωής μας. Καλό σου ταξίδι. Τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην αγαπημένη σου οικογένεια Ο Σύλλογος διδασκόντων και οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Τυρνάβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα