Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Δένδιας για ΝΔ: Σε λίγους μήνες το 15% μπορεί να μας φαίνεται παράδεισος…


«Με τη θεωρία του "ωραία πήγαμε στις εκλογές, κρατήσαμε", το 15% μπορεί να μας φαίνεται και παράδεισος σε λίγους μήνες. Τα πράγματα για εμάς είναι εξαιρετικά άσχημα». Αυτό τόνισε μιλώντας στον «Αθήνα 9.84» ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Δένδιας, ο οποίος επέκρινε την ηγεσία του κόμματος για «εθελοτυφλία» και «λογική στρουθοκαμήλου».
Ανέφερε μεταξύ άλλων το γνωστό στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Να ξεκινήσουμε μια άμεση συζήτηση για το τι έγινε στραβά στις εκλογές και φτάσαμε εκεί που φτάσαμε. Να ξεκινήσουμε άμεσα μια συζήτηση για το ποια πρέπει να είναι η φυσιογνωμία μας, ποιο πρέπει να είναι το περιεχόμενο της νέας πρότασής μας στην ελληνική κοινωνία, και από εκεί και πέρα, στη βάση αυτού να συζητήσουμε και ποιος θα εκπροσωπήσει αυτή τη νέα πρότασή μας προς την ελληνική κοινωνία». Και πρόσθεσε: «Δεν είναι καλά για εμάς τα πράγματα και δεν θα γίνουν εύκολα καλύτερα, αν συνεχίσουμε να εθελοτυφλούμε και να ακολουθούμε τη λογική της στρουθοκαμήλου, να βάζουμε το κεφάλι μας μέσα στην άμμο και να παριστάνουμε ότι τίποτα δεν τρέχει. Με τη θεωρία του "ωραία πήγαμε στις εκλογές, κρατήσαμε", το 15% μπορεί να μας φαίνεται και παράδεισος σε λίγους μήνες. Τα πράγματα για εμάς είναι εξαιρετικά άσχημα... Η επιλογή μας είναι μία και μόνη: Να το δούμε κατάματα και να κάνουμε αυτό
που πρέπει. Αυτό είναι κατά τη γνώμη μου το αυτονόητο. Εμείς δεν κάνουμε το αυτονόητο, κάνουμε το ετερονόητο. Δεν κάνουμε τίποτα» Απαντώντας σε ερώτηση σχετική με το κατά πόσο εξελίσσονται, μέσα στο κόμμα, διεργασίες και «ζυμώσεις» για αλλαγή ηγεσίας, ο κ. Δένδιας ανέφερε: «Δεν υπάρχει κάτι που να γνωρίζω αυτή τη στιγμή, αλλά στο μέλλον δεν σας αποκλείω οτιδήποτε. Είναι τόσο άσχημη η κατάσταση, που προφανώς κάτι πρέπει να γίνει. Όμως, εάν με ρωτάτε ευθέως αν αυτή τη στιγμή υπάρχει κάτι έτοιμο, σας απαντώ όχι». Τέλος, ο κ. Δένδιας είπε για τη διαδικασία διαπραγμάτευσης με τους δανειστές: «Πρέπει να τελειώνουμε με τη συμφωνία. Τουλάχιστον, η χώρα πρέπει να είναι βέβαιο ότι είναι σε ασφαλή νερά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα