Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΗΘΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑ - Το «αγόρι» της Δούρου επικεφαλής της ΕΥΔΑΠ

Μας λύθηκε η απορία γιατί αποκαλούνται μεταξύ τους όλοι "σύντροφοι"
Ο μαθηματικός Γιάννης Μπενίσης, θα αποτελέσει την πρόταση του Δημοσίου για τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της ΕΥΔΑΠ στην προγραμματισμένη γενική συνέλευση μετόχων της επόμενης Τετάρτης.
Ο κ. Μπενίσης είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, τακτικός αρθρογράφος της εφημερίδας ΑΥΓΗ και διαθέτει μία ακόμη ιδιότητα που θα μπορούσε να τροφοδοτήσει την επιχειρηματολογία όσων κατηγορούν την κυβέρνηση για οικογενειοκρατία.
Είναι κατά την τελευταία πενταετία ο σύντροφος της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, με την φερόμενη τοποθέτησή του στη θέση του διευθυντή του γραφείου της να έχει ήδη προκαλέσει τις αντιδράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Για το ζήτημα η κα Δούρου έχει αναφέρει ότι ο κ. Μπενίσης δεν έχει διοριστεί στην Περιφέρεια, επικαλούμενη την ανυπαρξία σχετικού ΦΕΚ.
Πάντως, στην ΕΥΔΑΠ εάν προχωρήσει η πρόταση του κ. Μπενίση για την ανάληψη καθηκόντων διευθύνοντα συμβούλου - θέση για την οποία προβλέπεται μηνιαία αποζημίωση της τάξης των 3.000 ευρώ – εγείρεται-για πολλοστή φορά στις 110 πρώτες ημέρες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ - ζήτημα αναξιοκρατικών διορισμών “ημετέρων”.
Το Μάρτιο του 2014 όταν η φράση της Ρένας Δούρου “για τους αντιμνημονιακούς που μαζεύουν αλλιώς τα σκουπίδια” είχε προκαλέσει συζητήσεις, ο ίδιος με άρθρο του στον ιστότοπο ecoleft έδωσε τη δική του ερμηνεία μιλώντας για "παπαγαλάκια" και "μονταζιέρες".
Σε κάθε περίπτωση, την Τετάρτη το “τιμόνι” της εισηγμένης εταιρείας θα αλλάξει χέρια και ο σημερινός διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ Αντώνης Βαρθολομαίος-μένει να φανεί εάν θα είναι ο κ. Μπενίσης- όπως και η συνολική σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου, θα αντικατασταθούν με προσφιλή στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πρόσωπα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή διοίκηση της εταιρείας έχει απορρίψει το αίτημα του υπουργείου Οικονομικών για μεταφορά ποσού της τάξης των 150 εκατ. ευρώ από τα ταμειακά διαθέσιμα ύψους 230 εκατ. ευρώ. Ως εκ τούτου ενδιαφέρον θα έχει εάν η νέα ηγεσία της εισηγμένης θα κάνει δεκτό το συγκεκριμένο αίτημα.

1 σχόλιο:

  1. ΑνώνυμοςΜαΐου 10, 2015

    Ευτυχώς η κυβερνώσα αριστερά έφερε "νέα ήθη και έθιμα"!!! Όλοι οι Συριζέοι για τη μάσα, όπως και τα Σαμαροβενιζελικά αρπακτικά πάντα στην υγεία των κορόιδων.... Πότε θα ξυπνήσουμε, τι άλλο πρέπει να πάθουμε για να μάθουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα