Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Βενιζέλος: Αδίστακτος πυρήνας τυχοδιωκτών που χρησιμοποιούν μεθόδους μαφίας διαχειρίζεται τη χώρα


Σκληρότατη επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, με αφορμή δημοσίευμα των «Νέων», στο οποίο περιέχονται δηλώσεις του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, σχετικά με μεθόδους και επιλογές ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Όπως αναφέρουν «Τα Νέα», ο κ. Παπακωνσταντίνου, σε βιβλίο του με τίτλο «Game Over», σχετικά με τους χειρισμούς της κυβέρνησης Παπανδρέου, τα γεγονότα που οδήγησαν τη χώρα στο μνημόνιο, τη λίστα Λαγκάρντ και την παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο, αναφέρει, σημειώνει άλλων, ότι ο τότε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Βενιζέλος, τον διέγραψε με συνοπτικές διαδικασίες μετά τις αποκαλύψεις («ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με είχε διαγράψει από το κόμμα με μια απλή ανακοίνωση -πριν από οποιαδήποτε διερεύνηση της υπόθεσης. Ήταν ή ο δικός του πολιτικός θάνατος ή ο δικός
μου») και ότι το κόμμα του «τον έριξε στα σκυλιά». Στη συνέχεια, ο κ Παπακωνσταντίνου κάνει λόγο για συνάντηση κατά τη διάρκεια της Προανακριτικής με ορισμένα υψηλά ιστάμενα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που «μου ζήτησαν ευθέως να τους δώσω στοιχεία που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κατά του Βενιζέλου. Τους απάντησα πως δεν έμπαινα σε παρόμοιες λογικές συναλλαγών και πως ό,τι είχα να πω σχετικά θα το έλεγα στη Βουλή». Σχολιάζοντας τα άνω, ο κ. Βενιζέλος δήλωσε τα εξής: «Αυτή την περίοδο διαχειρίζεται τις τύχες της χώρας ένας αδίστακτος πυρήνας τυχοδιωκτών που επιχείρησαν να χρησιμοποιήσουν μεθόδους μαφίας για να αντιμετωπίσουν αυτόν που θεωρούν δύσκολο αντίπαλο. Το προσπάθησαν και έσπασαν τα μούτρα τους γιατί η αλήθεια εκδικείται. Αν όμως το κόστος σε προσωπικό επίπεδο είναι η αηδία, σε εθνικό επίπεδο είναι η ταπείνωση. Γιαυτό πρέπει να φύγουν το ταχύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα