Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Πάτρα: Συνεχίζει προς Αίγιο η πορεία κατά της ανεργίας- Συμμετέχει ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος

Το απογευμα η συγκεντρωση στην πλατεια ΑγιαΣ ΛαυραΣ
Το λαϊκό ποτάμι ξεκίνησε. Πατρινοί κάθε ηλικίας παίρνουν μέρος στη μεγάλη Πορεία Αγώνα κατά της ανεργίας, από την Πάτρα στην Αθήνα.


Λίγο μετά τις 15.00, η πορεία πέρασε τις Καμάρες





Επικεφαλής της πορείας τέθηκε ο Δήμαρχος Πατρέωv, Κώστας Πελετίδης, σύσσωμη η Δημοτική Αρχή, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, και μέλη του Δήμοτικού Συμβουλίου. Ακολουθούν Συνδικάτα, Εργατικά Σωματεία, Επιστημονικοί και Επαγγελματικοί Σύλλογοι, νέοι και νέες, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνθρωποι του αθλητισμού, άνθρωποι του πολιτισμού και χιλιάδες άλλοι αγωνιστές της ζωής.



Κεντρικό σύνθημα της πορείας είναι : «Δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα».

Οι διαδηλωτές έκαναν ήδη τις δύο πρώτες στάσεις, τη μια στο αθλητικό κέντρο Τόφαλος. Στη συνέχεια έγινε στάση στο Νοσοκομείο του Ρίου όπου το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο υποδέχτηκε τους διαδηλωτές και τους προσέφερε κέρασμα.

Η επόμενη στάση έγινε στον Αγιο Βασίλειο, όπου την πορεία Αγώνα υποδέχτηκε ο Αθλητικός Σύλλογος «Ζεύξις» Αγίου Βασιλείου.  Στο σημείο αυτό μπήκε στην πορεία και ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος.



Η πορεία συνεχίζεται κανονικά από την παλαιά εθνική οδό και οι διαδηλωτές πορεύονται με αμείωτους ρυθμούς με κατεύθυνση το Αίγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα