Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Ανοιχτό μέτωπο Θεοχάρη - Ποταμιού

Νέες αιχμές από τον Χάρη Θεοχάρη και διαδικτυακή απάντηση στο βουλευτή 
Προς μετωπική σύγκρουση φαίνεται πως οδηγούνται ο Χάρης Θεοχάρης και η ηγεσία του Ποταμιού. Ο βουλευτής του κόμματος, με συνέντευξή του εξαπολύει ανοιχτή επίθεση στον Σταύρο Θεοδωράκη, ενώ, εκ μέρους της Σεβαστουπόλεως, του απαντά ο γραμματέας Οργανωτικού, Παντελής Αβραμίδης.
Ο Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στο «Έθνος της Κυριακής», κάνει λόγο για «στρατηγικό αδιέξοδο» στο κόμμα του επισημαίνοντας ότι πληρώνει τις λάθος επιλογές και τη διγλωσσία.
Σημειώνει ότι διαφωνεί με τη διαδικασία διαλόγου με το ΠΑΣΟΚ εκτιμώντας ότι δεν υπάρχουν τα εχέγγυα επιτυχίας της συνεργασίας αυτής «Αν, όπως διαφαίνεται, δεν φέρει αποτέλεσμα, το Ποτάμι θα το πληρώσει. Ακόμη χειρότερα, όμως, θα διαψεύσουν τις ελπίδες του κόσμου για ανανέωση, αναγέννηση και ενοποίηση του χώρου» τονίζει.
Πυροβολεί το κόμμα του
Την απάντηση δίνει διαδικτυακά ο Παντελής Αβραμίδης, γραμματέας Οργανωτικού του Ποταμιού, ο
οποίος, με ανάρτηση στο Facebook, κατηγορεί τον Χάρη Θεοχάρη ότι πυροβολεί το ίδιο του το κόμμα.
Καλεί, ακόμη, τον βουλευτή του κόμματος να «φερθεί έντιμα», ενώ αφήνει αιχμές τόσο για την εφημερίδα όσο και τον πρωθυπουργό.
Αναλυτικά:
Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο Θεοχάρης επιμένει να πυροβολεί το… κόμμα του. Αυτή την φορά σε «συνεργασία» με το Έθνος, που προβάλει στη πρώτη σελίδα την επίθεση στο Ποτάμι, θεωρώντας την προφανώς ως ένα από τα 4 σημαντικότερα θέματα της εβδομάδας!
Σε ότι αφορά πάντως το γαϊτανάκι που περιφέρει μήνες τώρα ο Θεοχάρης καλό θα ήταν να αποφασίσει να φερθεί επιτέλους έντιμα. Πριν από λίγες μέρες έστειλε σε εκατοντάδες στελέχη σε όλη την Ελλάδα την διακήρυξη μιας «αυθεντικά νέας πολιτικής κίνησης» με τον
τίτλο «Δύναμη Πολιτών» και υπότιτλο «Βγαίνουμε μπροστά για την Ελλάδα!». Επειδή κανένα στέλεχος του Κινήματος μας δεν δέχθηκε να την υπογράψει, την έβαλε ξανά στο συρτάρι αλλά συνεχίζει τον πόλεμο φθοράς με συνεντεύξεις και δηλώσεις. Που το πάει;
ΥΓ: Οι δημοσιογράφοι στο Έθνος είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες. Αυτό δικαιολογεί ίσως ότι σημαντικά ρεπορτάζ όπως η συζήτηση στη Βουλή για τα σκανδαλώδη δάνεια των ΜΜΕ (και των κομμάτων) απουσιάζουν από την εφημερίδα. Μάλλον την επιλογή των θεμάτων τις κάνει πλέον απευθείας ο διευθυντής της εφημερίδας (αυτός που στο σπίτι του στην Κάντζα έκανε τις συναντήσεις του κ.Μπόμπολα με τον κ.Τσίπρα όπως αποκάλυψε πρόσφατα το Ποτάμι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα