Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Χθες η ανέλκυση του αυτοκινήτου του 63χρονου Φιλιατρινού από τον υγρό τάφο του

Χθες το πρωί, που οι καιρικές συνθήκες το επέτρεψαν και τα νερά της θάλασσας είχαν κάπως καθαρίσει στο αλιευτικό καταφύγιο του Αγρίλη, έγινε η ανέλκυση του αυτοκινήτου του 63χρονου Φιλιατρινού επιχειρηματία ο οποίος τη Δευτέρα το πρωί εντοπίστηκε νεκρός στα λασπόνερα, λίγα μέτρα από το σημείο που επέπλεε το αναποδογυρισμένο Ι.Χ. του.
Η επιχείρηση ανέλκυσης οργανώθηκε και συντονιζόταν από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Κυπαρισσίας με τη συνδρομή επαγγελματιών δυτών, καθώς και ιδιωτικού γερανοφόρου μηχανήματος. Το μικρό Ι.Χ. του 63χρονου είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα, προφανώς από τα αλλεπάλληλα «χτυπήματα» των κυματισμών ισχυρής εντάσεως εξαιτίας των ανέμων που έπνεαν στην περιοχή από τη νύχτα της Κυριακής και καθ’ όλη τη διάρκεια της Δευτέρας.
Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Κυπαρισσίας του Λιμεναρχείου Πύλου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε τη Δευτέρα διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στη σορό του 63χρονου, τα ευρήματα της οποίας σε συνδυασμό και με τον έλεγχο του αυτοκινήτου μετά την ανέλκυσή του, εκτιμάται ότι θα συνεισφέρουν στις έρευνες για τα αίτια του τραγικού συμβάντος που συγκλόνισε τα Φιλιατρά και την ευρύτερη περιοχή.
Χθες το μεσημέρι από τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Φιλιατρών τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία για τον 63χρονο επιχειρηματία. tharrosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα