Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Σε ατύχημα οφείλεται ο θάνατος 75χρονου στα Φιλιατρά

Σε ατύχημα φαίνεται πως οφείλεται ο θάνατος του 75χρονου ο οποίος βρέθηκε το Σάββατο νεκρός μέσα στο σπίτι του στα Φιλιατρά, μέσα σε μια λίμνη αίματος.
Ο άτυχος ηλικιωμένος έπεσε και έσκισε το φρύδι του και ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα συμπέρανε ότι κατέληξε από ακατάσχετη αιμορραγία. Πάντως, τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν αφού βγουν όλα τα αποτελέσματα από τις εργαστηριακές εξετάσεις, καθώς έπασχε από διάφορα προβλήματα υγείας.
Εν τω μεταξύ, τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία αποκλείουν κάθε πιθανότητα να ήταν εγκληματική ενέργεια. Το σπίτι δεν παραβιάστηκε κι ούτε εσωτερικά υπήρχαν ίχνη ή άλλες ενδείξεις που να μαρτυρούν ότι μπήκε κάποιος για να ληστέψει τον ηλικιωμένο και ότι τον χτύπησε. Όπως μάθαμε, τίποτα δεν ήταν αναστατωμένο και ψαγμένο μέσα στο σπίτι, ενώ από τα ίχνη αίματος και τα συμπεράσματα από την αυτοψία του ιατροδικαστή προκύπτει ότι ο άτυχος άνδρας έπεσε και χτύπησε χάνοντας αρχικά τις αισθήσεις του. Όμως για ιατρικούς λόγους άρχισε να χάνει πολύ αίμα και παρά την προσπάθειά του να συρθεί και να αναζητήσει βοήθεια με το τηλέφωνό του, δεν τα κατάφερε. Έφτασε μόλις λίγα μέτρα μακρύτερα μέχρι το τραπέζι του δωματίου, όπου τον βρήκε πεσμένο αργότερα ο αδελφός του. eleftheriaonline


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα