Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Σταματούν την αποχή από πλειστηριασμούς οι συμβολαιογράφοι της Μεσσηνίας

Σταματούν από 1η Φεβρουαρίου να απέχουν από πλειστηριασμούς οι συμβολαιογράφοι της Μεσσηνίας, όπως αποφάσισε η γενική τους συνέλευση που έγινε την Κυριακή στο Ναύπλιο.
Θυμίζουμε ότι οι συμβολαιογράφοι των Εφετείων Ναυπλίου-Καλαμάτας είχαν αποφασίσει στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου να απέχουν από συμβατικούς και ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς μέχρι και αύριο 31 του μήνα. Συγκεκριμένα είχαν αρνηθεί να πάρουν κωδικό, να πιστοποιηθούν και να υπογράψουν τη σύμβαση με την πάροχο εταιρεία για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, κάτι το οποίο καλούνται να κάνουν τώρα.
Η αλλαγή στάσης των συμβολαιογράφων ήταν πάντως αναμενόμενη, καθώς είχε ήδη γίνει γνωστό από το Δεκέμβριο ότι στη γενική συνέλευση της περασμένης Κυριακής ο

πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Δουμουλάκης θα εισηγείτο τη λήξη της αποχής. Αξίζει να σημειωθεί πως η απόφαση συμπεριλαμβάνει να ζητηθεί από την κυβέρνηση να μην επισπεύδονται πλειστηριασμοί από τράπεζες για οφειλές κάτω από 200.000 ευρώ και για απαιτήσεις από την Εφορία και τα δημόσια ταμεία για ποσά κάτω από 50.000 ευρώ.
Ν.Κ. eleftheriaonline


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα