Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Ανθρώπινο κρανίο βρέθηκε σε χωράφι στη Μεσσηνία

Εξετάζεται αν ανήκει σε αγνοούμενη που εξαφανίστηκε τον περασμένο Νοέμβριο
Κάτοικος της περιοχής Μυρτοποταμιά στο Δήμο Μεσσήνης ήρθε αντιμέτωπος με ένα μακάβριο θέαμα, όταν στο χωράφι που καλλιεργούσε βρήκε ένα ανθρώπινο κρανίο. Το συγκεκριμένο χωράφι είχε ερευνηθεί πρόσφατα κατά τη διάρκεια της αναζήτησης μιας ηλικιωμένης γυναίκας που είχε εξαφανιστεί στην περιοχή και ακόμα αγνοείται.
Οι αστυνομικοί «χτένισαν» εξονυχιστικά το χωράφι, αλλά δε βρήκαν άλλα οστά και εκτιμούν ότι ίσως το μακάβριο εύρημα μεταφέρθηκε εκεί από κάποιο ζώο. Στη συνέχεια, έστειλαν το κρανίο να εξεταστεί από ιατροδικαστή, για να εξακριβωθεί το φύλο, η ηλικία και ενδεχομένως η εθνολογική ταυτότητα, ενώ θα ληφθεί και γενετικό υλικό που μπορεί να οδηγήσει στην αποκάλυψη των στοιχείων του νεκρού.
Αυτό που εξετάζεται κατ' αρχήν, είναι αν το θύμα είναι η 78χρονη Σταυρούλα Αγγουρά, η οποία είχε εξαφανιστεί στις 16 Νοεμβρίου του 2017 και δεν έχουν βρεθεί ακόμη ίχνη της.
Για τον εντοπισμό της είχε διεξαχθεί πολυήμερη επιχείρηση αναζήτησης από κλιμάκια της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ, καθώς και μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. Τελευταία φορά η αγνοούμενη είχε θεαθεί στο κάτω μέρος του χωριού κοντά στο ποτάμι, αλλά η έρευνα με κανό δεν απέφερε κάποιο στοιχείο που να δείχνει τι της συνέβη.  tharrosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα