Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Πρεμιέρα της κωμωδίας «Αλίμονο στους νέους» από το Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο

Την κλασική κωμωδία «Αλίμονο στους νέους», έργο των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου, σε διασκευή και σκηνοθεσία του Γιάννη Αλεξανδρόπουλο θα παρουσιάσει το Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο (Τ.Ε.Θ.).
Η πρεμιέρα θα λάβει χώρα στην αίθουσα «Αλέκος Παπαδόπουλος» στην Κυπαρισσία την Παρασκευή και θα ακολουθήσουν παραστάσεις στις 18, 19, 24, 25 και 26 Ιανουαρίου με ώρα έναρξης στις 9 μ.μ.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ
Η υπόθεση αποτελεί παραλλαγή του μύθου του Φάουστ και αφορά σ’ έναν ηλικιωμένο, ο οποίος είναι διατεθειμένος να πουλήσει την ψυχή του στο διάβολο, προκειμένου να ξαναπάρει πίσω τη νιότη του. Η ευχή του δείχνει να πραγματοποιείται, όταν ο διάβολος ανταποκρίνεται στην επιθυμία του και τον κάνει έναν γοητευτικό, αλλά φτωχό τριαντάρη. Έτσι κατορθώνει να πλησιάσει και να κερδίσει αρχικά την καρδιά μιας όμορφης νεαρής που

εποφθαλμιά. Την νεαρή όμως διεκδικεί και ο επίσης ηλικιωμένος γείτονας και φίλος του. Ο ένας χρησιμοποιεί ως όπλο του τα νιάτα, ο δεύτερος το χρήμα. Ποιος θα κερδίσει άραγε;
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία και διασκευή σεναρίου: Γιάννης Αλεξανδρόπουλος, Κατασκευή σκηνικών: Χριστίνα Σαρδέλη - Νίκη Τσακάλου, Ζωγραφική σκηνικών: Ιζαμπέλλα Μπάχμαν, Χειριστές Ηχητικών: Θοδωρής Γαβρίλης – Νίκη Τσακάλου, Φωτισμός: Ιζαμπέλλα Μπάχμαν, Επιμέλεια Μουσικής: Σπύρος Μπονέλης, Φροντιστήριο: Νίκη Τσακάλου, Ράψιμο ρούχων: Αντζελίνα Γκίντσεβ, Κατασκευή λατέρνας και κούκλας: Γιώργος Μακρής, Αφίσα: Ιζαμπέλλα Μπάχμαν, Φωτογραφίες και βίντεο παράστασης: Δημήτρης Ζογκόκης.
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Ανδρέας (ως ηλικιωμένος) : Γιάννης Καπελούζος, Ανδρέας (ως νέος): Αντώνης Δημητρόπουλος
Αγησίλαος: Γιάννης Καραμπάτσος, Μανώλης: Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, Ρίτα: Ιωάννα Κορωναίου, Κυρία Ελένη: Χριστίνα Σαρδέλη, Μαρίκα : Παναγιώτα Πλέτσα, Διάβολος: Στάθης Παναγιωτόπουλος, Παλιατζής: Δημήτρης Λαμπρόπουλος/Τάκης Δημητρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα