Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Για όλα αυτά που οφείλουμε να θυμόμαστε και....

...όλα αυτά που πρέπει να ξεχνάμε!
Αλήθεια αυτοί που προέτρεψαν αυτό το παιδί σε αυτή τη χειρονομία, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας 
Κάρολο Παπούλια και τους επισήμους,
στη παρέλαση της Θεσσαλονίκης τον Οκτώβρη του 2011 πως αισθάνονται σήμερα; Και αυτό το παιδί άνδρας σήμερα , πολίτης και πιθανόν επιστήμων, άραγε κατάλαβε πως κάποιοι τον χρησιμοποίησαν;

3 σχόλια:

  1. ΓανυμήδηςΟκτωβρίου 28, 2020

    Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου για να είναι απασχολημένοι οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές.
    Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά….»
    ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ
    ο Αριστοτέλης 2.500 χρόνια μετά αποδυκνύεται σοφός και επίκαιρος...Δυστυχώς αυτό είναι το τραγικό, η ανακύκλωση και η επικαιρότητα της σοφίας αυτών των Ελλήνων από τους εκμεταλλευτές των λαών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γανυμήδης1Οκτωβρίου 28, 2020

    Τσίπρας προς τη Γεννηματά στη Βουλή:
    "....Οι νόμοι που προστατεύουν την κοινωνική συνοχή και έχουν εγγραφεί στη συνείδηση του λαού ανήκουν στην προοδευτική παράταξη! Δεν την εκπροσωπώ μόνο εγώ. Θέλω να πιστεύω ότι την εκπροσωπούμε όλοι όσοι καθόμαστε από το κέντρο και αριστερά στην αίθουσα αυτή."
    Εδώ είναι που λένε "και η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες". Οι νόμοι που λέει το θρασίμι έχουν γίνει από την προοδευτική παράταξη με την οποία δεν έχει καμία σχέση ούτε αυτός ούτε οι συνεργάτες του και τους περισσότερους από αυτούς τους νόμους δεν τους ψήφισαν οι συριζαίοι όταν παρίσταναν τους αγανακτισμένους επαναστάτες. Όσο για το ποιος εκπροσωπεί την προοδευτική παράταξη δεν εξαρτάται από τις θέσεις που κάθονται τα κόμματα στη Βουλή. Προοδευτικός δεν είναι όποιος έκανε αντισυγκεντρώσεις, λιντσαρίσματα και τραμπουκισμούς παρέα με χρυσαυγίτες και νεοδημοκράτες την ώρα που η χώρα χρειαζόταν συνεργασία και συναίνεση από όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Άντε μπράβο, κόψτε την πλάκα που θα γίνουμε όλοι ίσα και όμοια.
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γανυμήδης2Οκτωβρίου 29, 2020

    *Πού νάναι εκείνα τα παιδιά της θύελλας και του βοριά, που πέθαιναν για Λευτεριά, πού νάναι;
    *Τα πήρανε οι συννεφιές, οι θάλασσες και οι στεριές, τ' αστροπελέκια κι' οι φωτιές, πού νάναι;
    *Πού νάναι οι σταυραετοί που πολεμούσαν γελαστοί;
    Φονιά, φασίστα και ληστή, πού νάναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα