Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Υπογραφή σύμβασης για το λιμάνι της Κυπαρισσίας


Η υπογραφή σύμβασης ύψους 3,5 εκ. ευρώ για το λιμάνι της Κυπαρισσίας αποφασίστηκε στην προχθεσινή συνάντηση του δημάρχου Τριφυλίας Γιώργου Λεβεντάκη με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.
Οπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του κ. Λεβεντάκη, έγινε εποικοδομητική συζήτηση και δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε ζητήματα μείζονος σημασίας, που αφορούν έργα προτεραιοτήτων για το δήμο.
Αποφασίστηκε να υπογραφεί σύμβαση ύψους 3,5 εκ. ευρώ, με σκοπό τη συνέχιση του έργου που αφορά στην ανακατασκευή του λιμανιού της Κυπαρισσίας, καθώς και στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου και του φωτισμού του. Επίσης, συζητήθηκε και κατοχυρώθηκε η ολοκλήρωση του δρόμου Φιλιατρών - Χριστιανούπολης, που θα αποτελέσει έργο πνοής για ολόκληρη την Τριφυλία.
Στην ανακοίνωσή του ο δήμαρχος τονίζει: «Ευχαριστώ θερμά, για ακόμα μια φορά, τον κ. Νίκα, τόσο για τη συνέπειά του σε όσα μου έχει υποσχεθεί για το Δήμο Τριφυλίας, όσο και για την έμπρακτη υποστήριξη και εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου».  eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα