Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Προσλήψεις 3 ψυχολόγων στα ΕΠΑΛ Μεσσηνίας για την αντιμετώπιση των συνεπειών της καραντίνας


220 ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Προσλήψεις Ψυχολόγων ΕΠΑΛ 2020-21: 220 με σκοπό την ενίσχυση των σχολικών μονάδων των ΕΠΑΛ εν μέσω πανδημίας και δη εξ αιτίας των πρωτόγνωρων συνθηκών που δημιουργεί η παραμονή παιδιών και γονέων στο σπίτι. Στη Μεσσηνία γίνονται 3 προσλήψεις ψυχολόγων.
Προσλήψεις Ψυχολόγων ΕΠΑΛ 2020-21 Προσλαμβάνονται 220 Ψυχολόγοι (ΠΕ23) στα Επαγγελματικά Λύκεια όλης της χώρας, καθώς και στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων, όπου με απόφαση του οικείου Διοικητικού Συμβουλίου, προσλαμβάνονται 2 αναπληρωτές κλάδου ΠΕ23-Ψυχολόγων.
Οι προσλήψεις γίνονται στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης “Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ-Υποστήριξη σχολικών μονάδων ΕΠΑΛ”, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) του ΕΣΠΑ 2014-2020.
Στόχο έχουν: Την ψυχοκοινωνική και γνωστική υποστήριξη των μαθητών, τη δημιουργία δικτύων υποστήριξης καθώς και τις σχετικές συμπληρωματικές δράσεις που κρίνονται ως απολύτως αναγκαίες. Για αντιμετώπιση των πρωτόγνωρων συνθηκών που δημιουργεί η παραμονή παιδιών και γονέων στο σπίτι λόγω έκτακτων μέτρων περιορισμού του κορονοϊού.
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία σε σχολική μονάδα, εντός δύο εργάσιμων ημερών από την επομένη της ημερομηνίας τοποθέτησής τους, σύμφωνα με την απόφαση του οικείου Διευθυντή Εκπαίδευσης.
Ως εκ τούτου, θα πρέπει να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, προκειμένου να ενημερώνονται για τη διαδικασία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης στις σχολικές μονάδες ή ομάδες σχολικών μονάδων.  especial.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα