Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Συνελήφθη μετά από μήνυση του Μένιου Φουρθιώτη η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου


Συνελήφθη η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κα Ελένη Αυλωνίτου, μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο Μένιος Φουρθιώτης για συκοφαντική δυσφήμηση.
Ολα ξεκίνησαν την περασμένη Κυριακή, όταν η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, περνούσε το κατώφλι του τηλεοπτικού σταθμού «EPSILON TV» ώστε να συμμετάσχει στις «ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ LIVE» του Μένιου Φουρθιώτη, με θέμα με θέμα «Η πανδημία της COVID-19».
Καλεσμένοι ήταν επίσης ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Καραγκούνης και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Σπύρος Καρανικόλας.
Τα αίματα άναψαν όταν η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενη στον παρουσιαστή του είπε: «Τα λέτε αυτά επειδή τα παίρνετε από την Ν.Δ., τον Μητσοτάκη και τον Πέτσα», αφήνοντας υπαινινγμούς που αφορούσαν την κρατική ενίσχυση στα ΜΜΕ και τα ποσά που πήραν στο πλαίσιο της καμπάνιας κατά του κορονοϊού «Μένουμε Σπίτι».
Ο Μένιος Φουρθιώτης τότε είχε κατηγορηθεί πως εισέπραξε μεγάλο ποσό, ωστόσο αποδείχθηκε αργότερα πως δεν ήταν στη λίστα.
Αναλυτικά ο διάλογος:
Αυλωνίτου: Πόσα λεφτά πήρατε; Πήρατε 2 εκ ευρώ, τόσα μοιράστηκαν στα κανάλια και τον Τύπο και δεν μπορεί η κυβέρνηση να πάρει μόνιμους γιατρούς;
Φουρθιώτης: Θα μας πείτε εσείς τι έκανε ο κ. Πολάκης όλα τα χρόνια;
Αυλωνίτου: Πόσες χιλιάδες ευρώ πήρατε για να λέτε αυτά που λέτε; Πόσα πήρατε από τον Πέτσα και τον Μητσοτάκη;
Παρά την απαίτηση του Μένιου Φουρθιώτη να ανακαλέσει, η Ελένη Αυλωνίτου αρνήθηκε και η εκπομπή σύντομα τελείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα