Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Τριφυλία: Δια περιφοράς με 6 θέματα η Οικονομική Επιτροπή


Δια περιφοράς με 6 θέματα στην ημερήσια διάταξη συγκαλείται σε συνεδρίαση την προσεχή Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας.
Αυτά έχουν ως εξής:
-Έγκριση αποζημίωσης προς αποκατάσταση βλάβης σε υαλοπίνακα παραθύρου αυτοκινήτου του κ. Παυλόπουλου Αναστασίου του Ανδρέα από υπαιτιότητα του Δήμου
-Έγκριση του Πρακτικού ΙΙ της διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση, για τον έλεγχο των δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου της Προμήθειας Υγρών Καυσίμων του Δήμου Τριφυλίας και των Νομικών του Προσώπων, έτους 2020-2021, για τις Δ.Ε Κυπαρισσίας – Αετού – Αυλώνος – Τριπύλης-Τροποποίηση προϋπολογισμού Δ. Τριφυλίας, οικ. έτους 2020 (εισήγηση προς το Δ.Σ.)
-Λήψη απόφασης σχετικά με τον ορισμό ημερομηνίας και ώρας αποσφράγισης των ηλεκτρονικών (υπο)φακέλων των οικονομικών προσφορών της ανοικτής ηλεκτρονικής διαγωνιστικής διαδικασίας άνω των ορίων «Προμήθεια Μηχανημάτων Έργου & Συνοδευτικού Εξοπλισμού του Δήμου Τριφυλίας»
-Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση αποστολής εξώδικης διαμαρτυρίας- πρόσκλησης στην κα Σμυρνιώτη Γεωργία του Χρήστου, μισθώτρια του Τουριστικού Περιπτέρου Κυπαρισσίας
-Καθορισμός όρων των ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «Δημοτική Οδοποιία Γαργαλιάνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα