Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση στην Ανω Πόλη Κυπαρισσίας


Την ολοκλήρωση του έργου της ανάπλασης στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης προαναγγέλλοντας παράλληλα την παράδοση του έργου προσεχώς.
Ειδικότερα ο κ. Λεβαντάκης ανακοίνωσε:
"Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση, να ενημερώσω όλους τους Τριφύλιους, αλλά ιδιαίτερα όλους τους Κυπαρίσσιους συμπολίτες μου, ότι ολοκληρώθηκε και πρόκειται να παραδοθεί το έργο, που αφορά στην «Ανάπλαση της Άνω Πόλης», της Κυπαρισσίας.
Ξεπερνώντας κάθε "σκόπελο”, όπως λάθη και “προηγούμενες” παραλείψεις, αλλά και γραφειοκρατικές δυσκολίες, οι οποίες προέκυψαν τον τελευταίο χρόνο, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, καταφέραμε εκείνο που είχαμε, εξαρχής, υποσχεθεί.
Να παραδώσουμε στους επαγγελματίες της Άνω Πόλης, σε όλους τους Κυπαρίσσιους, αλλά και σε όλους τους πολίτες του Δήμου Τριφυλίας, ένα έργο αντάξιο του τόπου και της ιστορίας του.
Ένα έργο, το οποίο ολοκληρώνεται, έτσι όπως ακριβώς επιθυμούσα και για το οποίο αισθάνομαι πραγματικά ευτυχής, που πραγματοποιήθηκε, επί των ημερών μου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, για την ολοκλήρωση αυτού του έργου.
Αρχικά, την κυρία Χάιδω Παναγιωτοπούλου, η οποία ασχολήθηκε προσωπικά, επί αντιδημαρχίας της, με το έργο αυτό και συνέβαλε τα μέγιστα, έτσι ώστε να επιλυθούν πολλά από τα προβλήματα, που είχαν προκύψει, όσον αφορούσε στην πορεία του.
Κατά δεύτερον, τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας και ιδιαίτερα την πολιτικό μηχανικό κ. Θεοδώρα Ντούντα, που επιμελήθηκε το έργο, η οποία υπερέβαλε εαυτόν και εργάστηκε, επισταμένως και για πολλές ώρες, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να διορθωθούν τα λάθη και να αντιμετωπιστούν οι σοβαρές παραλείψεις, που αφορούσαν στη μελέτη του, έτσι ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Τέλος, ευχαριστώ και όλους τους επαγγελματίες της Άνω Πόλης, για την υπομονή που επέδειξαν και για την εξαιρετική συνεργασία τους, μαζί μου.
Είμαι σίγουρος, πως το τελικό αποτέλεσμα και η αλλαγή της όψης της Άνω Πόλης, της Κυπαρισσίας, θα τους αποζημιώσει, με το παραπάνω, για όλη την ταλαιπωρία που υπέστησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα