Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Θρίλερ η υπόθεση κακοποίησης του χάσκι στη Αράχωβα: Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πως είδε τον Όλιβερ με έναν άνδρα σε μια αποθήκη


Σε θρίλερ εκτυλίσσεται η υπόθεση της κακοποίησης του χάσκι στην Αράχωβα. Η ΕΛ.ΑΣ. όπως αναφέρει το OPEN, καταλήγει στο συμπέρασμα πως ο Όλιβερ πέθανε αφού δέχτηκε επίθεση άλλων ζώων, πιθανώς αγέλης λύκων. Ωστόσο, η πλευρά του ιδιοκτήτη φαίνεται πως δεν αποδέχεται αυτό το σενάριο καθώς υπάρχει μια αυτόπτης μάρτυρας που αναφέρει πως είδε το ζώο με έναν άνδρα, σε μια αποθήκη.
Συγκεκριμένα, η Μάρθα Πουλτίδου, επικεφαλής της ομάδας για την κακοποίηση των ζώων, έβγαλε μια ανακοίνωση που αναφέρει:
«Κύριοι των ανθρωποκτονιών, σας δόθηκε μια σημαντική πληροφορία για τον Σ.Γ. Εξετάστηκε; Γιατί αρνείστε ότι υπάρχει; Επειδή ο τύπος έχει συγγενή αντιδήμαρχο;».
Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» και μια αυτόπτης μάρτυρας που αναφέρει πως είδε κάτι ύποπτο που μπορεί να έχει άμεση σχέση με την υπόθεση. Η συγκεκριμένα μαρτυρία εξετάζεται και από την ΕΛ.ΑΣ.


Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το OPEN, η μάρτυρας είδε έναν άνθρωπο μαζί με ένα σκυλάκι να κατευθύνεται προς μια αποθήκη. Η ίδια έμεινε πίσω από κάποια δέντρα και άκουσε από την αποθήκη ένα κλάμα σκύλου, σαν να κακοποιείται. Στη συνέχεια, άκουσε ένα ουρλιαχτό ανθρώπου, πιθανόν ο σκύλος να τον δάγκωσε.
Μετά, από την αποθήκη βγαίνει το σκυλάκι τραυματισμένο και σύρθηκε προς ένα τζιπ, για να κρυφτεί. Ακολούθως, βγήκε ο άνδρας και κατευθύνθηκε προς ένα αυτοκίνητο, του οποίου μάλιστα η αυτόπτης μάρτυρας είπε πως είδε και τις πινακίδες.
Η γυναίκα κατέθεσε το περιστατικό και στην αστυνομία πριν από 5 περίπου ημέρες, και έδωσε τα δύο τελευταία ψηφία του αυτοκινήτου.
Διαφωνία των κτηνιάτρων
Υπενθυμίζεται πως η γνωμάτευση της πρώτης κτηνιάτρου που είδε τον σκύλο εν ζωή αναφέρει:
«Έφερε σοβαρό τραύμα στην περιοχή του πρωκτού προκληθέν από αιχμηρό αντικείμενο. Ο δράστης άγνωστος. Προκλήθηκε αιμορραγία και μετά από νάρκωση, έραψα την περιοχή. Δόθηκε η κατάλληλη αγωγή και τέθηκε σε παρακολούθηση».
Ωστόσο, άλλοι δύο κτηνίατροι που εξέτασαν αρκετές ώρες μετά τον θάνατο του Όλιβερ φαίνεται πως διαφωνούν σε κάποια ευρήματα, ενώ συγκλίνουν σε άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα