Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Βράβευσαν τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ στα Φιλιατρά

Κ.Μπ.
Bραβευση επιτυχόντων στα Φιλιατρά
Τους μαθητές που κατάφεραν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση την περυσινή χρονιά τίμησε χθες το πρωί ο Δήμος Φιλιατρών στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, με την ευχή όλων για καλή σταδιοδρομία και σπουδές.
Στους μαθητές πρώτος ευχήθηκε ο μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.Χρυσόστομος και στην συνέχεια ο δήμαρχος της πόλης Αλκης Ξύγκας τονίζοντάς τους ότι έδωσαν ένα σημαντικό αγώνα μέχρι τώρα και κατάφεραν να κατακτήσουν τα όνειρά τους με την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Σαν πολιτικοί οφείλουμε ένα μεγάλο συγνώμη από τις νέες γενιές, καθώς η χώρα μας έχει γίνει σήμερα ένα οικονομικό προτεκτοράτο. Σε εσάς όμως βλέπουμε την ελπίδα, από εσάς περιμένουν να δώσετε μια λύση, να κάνετε την δική σας επανάσταση“. Κλείνοντας τους ζήτησε να μην ξεχάσουν ποτέ την ιδιαίτερη πατρίδα τους, που περιμένει πολλά από αυτούς. “Θα συνεχίσουμε αυτή την όμορφη εκδήλωση“ τόνισε ο νέος δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας. Παρόλο που, όπως είπε, ζούμε κάτω από την βαριά σκιά του μνημονίου, θα προσπαθήσουμε με τις προοδευτικές και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου να βρούμε το δρόμο. Τους ευχήθηκε καλό αγώνα για την συνέχεια ξέροντας πόσο δύσκολος είναι. Ευχές στα παιδιά έδωσε και ο προϊστάμενος του γραφείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυπαρισσίας Σταμάτης Γαιννακόπουλος σημειώνοντας ότι σε όλη αυτή τους την προσπάθεια και οι καθηγητές έχουν βάλει το δικό τους λιθαράκι.
Οι μαθητές που πέτυχαν την περυσινή χρονιά και τιμήθηκαν από το δήμο με αναμνηστική πλακέτα είναι οι Γεώργιος Αγγελόπουλος, Χαράλαμπος Αλευράς,
Ελένη Βασιλοπούλου, Ιωάννης Βενετσανάκος, Ακριβή Βέννου, Χρήστος Γεωργόπουλος, Φωτεινή Γεωργοπούλου, Μιχαήλ Γκόρος, Δήμητρα  Γριβοκωστοπούλου, Αγγελική Ηλιοπούλου, Λάμπρος Καλογερόπουλος, Χρύσα Καλογεροπούλου, Χριστίνα Καλύβα, Κωνσταντίνα Κανελλοπούλου, Δήμητρα Καραμπάτσου, Παναγιώτης Καψιμάλης, Χαράλαμπος Κόλλιας, Μαριάννα Κώτσου, Ευθυμία Λεβεντάκη, Παρασκευή Λινάρδου, Κωνσταντίνος Μακρυγιάννης, Μάριος Μπάιμπος, Χρήστος Νικολόπουλος, Κωνσταντίνος Παπαθεοδοσίου, Κωνσταντίνα Παράσχη, Αλέξανδρος Πιτταράς, Διονύσιος Σαπέρας, Κωνσταντίνος Σικαλιάς, Αιμίλιος Σταματελόπουλος, Νικολέττα Σταματοπούλου, Βασιλική Τσαμούρη, Κωνσταντίνα Χαϊμανά, Στέφανος Χατζής, Ειρήνη Χρονοπούλου.

1 σχόλιο:

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα