Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Στοιχεία-φωτιά για σκάνδαλο με τεράστια δάνεια της Λαϊκής Τράπεζας που κατέληξαν στην Ελλάδα


Ονόματα και στοιχεία που αποδεικνύουν το πλιάτσικο που στήθηκε σε βάρος της Λαϊκής από ανθρώπους που βρίσκονταν εκ των έσω, δήλωσαν στη Βουλή ότι κατέχουν, ο πρόεδρος Αντρέας Φιλίππου και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζας Μάριος Χατζηγιαννάκης και Νίκος Χατζηνικολάου, οι οποίοι να σημειωθεί, ανέλαβαν τα ηνία της τράπεζας τον περασμένο Ιούνιο, όταν πλέον η Λαϊκή βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού.
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες......του «Φ», οι τρεις σύμβουλοι που συνοδεύονταν στη Βουλή και από τον νομικό σύμβουλο της Λαϊκής Δ. Αραούζο, μιλώντας χθες σε κεκλεισμένων των θυρών συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών, έκαναν λόγο για τεράστιο σκάνδαλο δισεκατομμυρίων ευρώ που έφυγαν από την Κύπρο και κατέληξαν στην Ελλάδα.
Κατάγγειλαν ότι από τα στοιχεία που κατέχουν, διαπιστώνεται η ανάμειξη στο σκάνδαλο μιας ομάδας ανθρώπων που πέρασε από τη διοίκηση της Λαϊκής. Όταν κλήθηκαν από τους βουλευτές να τους κατονομάσουν, εξέφρασαν φόβους για τη ζωή τους. Υποδεικνύοντας ότι, το ρίσκο που καλούνται να αναλάβουν είναι πολύ μεγάλο.
Στη συνεδρία κλήθηκε εσπευσμένα στην Επιτροπή Θεσμών ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου όπως και ο Γενικός Εισαγγελέας Πέτρος Κληρίδης, ο οποίος υπέδειξε στα μέλη του Δ.Σ. της Λαϊκής ότι, είναι υποχρεωμένοι να καταθέσουν τα εν λόγω στοιχεία στη Βουλή.
Ο κ. Ομήρου μαζί με τους βουλευτές και τον Γενικό Εισαγγελέα αποφάσισαν από κοινού, όπως τα στοιχεία που κατατέθηκαν χαρακτηριστούν ως άκρως απόρρητα και θα φυλάγονται σε χώρο της Βουλής, όπου λαμβάνονται αυξημένα μέτρα ασφαλείας.
Πηγή: Εφημερίδα «Φιλελεύθερος»
Σχόλιο Παραπολιτικής: Παραγέμισε ο Κορυδαλλός με Έλληνες VIP. Βλέπω να στέλνουμε τους επόμενους σε ηλιόλουστες φυλακές της Κύπρου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα