Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Χαιρέτησε ναζιστικά ο Κατίδης! (PHOTOS+VIDEO)


ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο Γιώργος Κατίδης έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ αλλά προκαλεί σάλο ο ναζιστικός πανηγυρισμός του και απορίες η εξήγηση που έδωσε.Ήταν το 85ο λεπτό στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Βέροια. Ο Κατίδης μόλις έχει πετύχει που είναι ικανό να κρατήσει την ομάδα του στην Superleague και δευτερόλεπτα αργότερα πανηγυρίζει με τον γνωστό ναζιστικό χαιρετισμό.


Η κίνηση του αυτή έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και ο ίδιος όταν κλήθηκε να εξηγήσει τον πανηγυρισμό του στην κάμερα της Nova απάντησε: «Τίποτα, απλά σε μία συζήτηση με τους παίκτες θέλαμε να ακούσουμε τον κόσμο να φωνάζει όσο πιο δυνατά γίνεται. Να σηκωθεί όλος ο κόσμος. Για αυτό έκανα αυτόν τον χαιρετισμό της Χρυσής Αυγής. Δεν σημαίνει κάτι αυτό για μένα".

Λίγο αργότερα όμως όταν ξαναρωτήθηκε έδωσε άλλη απάντηση:" Έδειχνα στην κερκίδα τον Μιχάλη Παυλή και αφιέρωνα το γκολ. Δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Θέλω να χαρώ τη νίκη. Δεν έχουν να κάνουν με μένα αυτά τα πράγματα. Είμαι ποδοσφαιριστής και θέλω να χαρώ την νίκη'.



Τα τιτιβίσματα του Κατίδη μετά την γενική καταγραυγή στο twitter:










Κατίδης: Ζητώ συγγνώμη, το έκανα για να ζητήσω σεβασμό από τον κόσμο, Τζαβέλλας: Κάποιος να σταματήσει αυτό το παιδάκι τον Κατίδη!-Λίνεν: Ο Κατίδης έκλαιγε όταν κατάλαβε τι έκανε -ΔΗΜΑΡ: Ο κύριος Κατίδης προφανώς δεν γνωρίζει...-Κατίδης ο... λυτρωτής - “Σώθηκε” στο παρά πέντε η ΑΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα