Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

«Παγωμάρα» στη Νέα Δημοκρατία από την κοινή περιοδεία Τατούλη - Λαμπρόπουλου

«Παγωμάρα» στη Νέα Δημοκρατία από την κοινή περιοδεία Τατούλη - Λαμπρόπουλου"Παγωμάρα" προκάλεσε τόσο στο στενό περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού όσο και στα "γαλάζια" στελέχη της περιφερειακής αρχής η κοινή περιοδεία του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη και του πρώην βουλευτή Γιάννη Λαμπρόπουλου σε έργα της Μεσσηνίας.
Οι λαλίστατοι στα κοινωνικά δίκτυα "γαλάζιοι" χρήστες χθες τήρησαν σιγή ασυρμάτου, καθώς είναι δύσκολο να προβλέψουν τις επόμενες κινήσεις των δυο “αντιπάλων” και τις επιπτώσεις που θα έχουν αυτές στο στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας.
Η “Ε” ζήτησε να σχολιάσουν την κοινή περιοδεία η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Ν.Δ. Νατάσσα Κυριακοπούλου και ο πολιτευτής Μίλτος Χρυσομάλλης. Η κ. Κυριακοπούλου αρνήθηκε να σχολιάσει αποφεύγοντας έτσι να δικαιολογήσει ή να χαρακτηρίσει ως άκαιρη την κοινή περιοδεία. Αντιθέτως ο κ. Χρυσομάλλης επιτέθηκε στον Πέτρο Τατούλη κατηγορώντας τον ότι δεν μπορεί να υλοποιήσει στη Μεσσηνία τα έργα που έχει εξαγγείλει από το 2008. Συγκεκριμένα ο κ. Χρυσομάλλης δήλωσε:
«Αφού ο κ. περιφερειάρχης περιπλανήθηκε για θέματα που δε γνωρίζει και αναζητώντας ευθύνες για έργα που δεν είναι της αρμοδιότητάς του, αποφάσισε να ασχοληθεί και με τα έργα της Περιφέρειάς του.
Χαιρετίζω το ενδιαφέρον του να δει από κοντά τα συγκεκριμένα έργα, που είχαν ξεκινήσει

από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δημήτρη Δράκου και στη δημαρχοντία Μένη Παπαδόπουλου στο Δήμο Ανδρούσας και τα οποία ακόμα περιμένουμε να ολοκληρωθούν.
Εύχομαι το ενδιαφέρον του να συνεχιστεί και για τα έργα που έχει ανάγκη ο υπόλοιπος νομός, μερικά από τα οποία, όπως το λιμάνι Κυπαρισσίας, το εξαγγέλλει από το 2010, σχεδόν 8 χρόνια τώρα.
Θα ήταν, δε, περισσότερο χρήσιμο να εξηγήσει στους πολίτες της Περιφέρειάς του και ιδιαίτερα στους Μεσσήνιους, για ποιο λόγο πολλά έργα της αρμοδιότητάς του καρκινοβατούν, παραμένοντας για χρόνια ημιτελή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα