Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Hλεία-Κουρούτα: Εδώ θα γυριστεί το Survival Secrets - Οι πρώτες εικόνες

Μέχρι τις 28 Αυγούστου όλα πρέπει να είναι πανέτοιμα. Γι' αυτό και τα συνεργεία των τεχνικών εργάζονται πυρετωδώς για τα γυρίσματα του νέου Reality επιβίωσης «Survival Secrets» - όχι, στον ΄Αγιο Δομήνικο, αλλά - στην υπέροχη Κουρούτα της Πελοποννήσου.
Εκεί όπου θα συμμετάσχουν αρκετά γνωστά ονόματα ως παίκτες όπως ακούγεται, ενώ θα υπάρχουν και ενδιαφέρουσες επιλογές όσον αφορά στην παρουσίαση.
Το ilialive.gr βρέθηκε με τον φακό του σε ρόλο παπαράτσι και φωτογράφισε τις προετοιμασίες για το νέο παιχνίδι που θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Epsilon.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο χώρος που θα χρησιμοποιηθεί για τα γυρίσματα του «συμβουλίου» δεν είναι άλλος από αυτόν του Ιππικού Ομίλου Κουρούτας. Εκεί γίνονται και οι εργασίες για τις κατασκευές των ξύλινων μέσων που θα χρησιμοποιηθούν στις δοκιμασίες του παιχνιδιού.



Ακριβώς απέναντι και στις παρυφές του δάσους της Μαραθιάς σε μεγάλη αγροτική έκταση, στήνεται ο στίβος μάχης του παιχνιδιού.
Αναμένεται να γίνει «λαΐκό προσκύνημα»

Φυσικό είναι η περιοχή να αποκλειστεί όταν ξεκινήσουν τα γυρίσματα αφού αναμένεται να σημειωθεί κοσμοσυρροή από τους fans. Όσο για τα χρώματα των δύο ομάδων η επιλογή είναι το κόκκινο και το πράσινο... Μοιάζει με κόντρα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, αλλά αναγκαστικά διαφοροποιείται λίγο από τα χρώματα του Survivor...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα