Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Απίστευτη καταγγελία Οδηγός λεωφορείου κατέβασε γυναίκα με το μωρό της επειδή ήταν πρόσφυγες!

Εάν ισχύει η καταγγελία η οποία είναι επώνυμη, τότε μιλάμε για το χειρότερο είδος ανθρώπου που μπορεί να υπάρξει. Μέσα στο κατακαλόκαιρο με τον ήλιο να λιώνει την άσφαλτο, οδηγός κατέβασε από το λεωφορείο μια μανούλα μαζί με το μωρό της επειδή ήταν πρόσφυγες και δεν του άρεσε το χρώμα τους. Έχουμε να κάνουμε με επικίνδυνο φαινόμενο ρατσιστικής βίας απέναντι σε ένα μωρό και τη μητέρα του.
Την καταγγελία έκανε επώνυμα ο δημοσιογράφος Γιάννης Παργινός και το περιστατικό συνέβη σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ στη στάση της Αγίας Άννης.
Συγκεκριμένα ο οδηγός του λεωφορείου στην στάση της Αγ. Άννης αρνήθηκε να προχωρήσει το αστικό λεωφορείο, όπως αναφέρουν οι μάρτυρες αν πρώτα δεν αποβιβαζόταν μια μητέρα πρόσφυγας που ήταν μέσα μαζί με το μωρό της, που βρισκόταν στο καροτσάκι!
Εάν το γεγονός ισχύει σε αυτές του τις διαστάσεις, τότε καλό θα είναι να επιληφθεί άμεσα η διοίκηση του Οργανισμού γιατί τέτοιες ενέργειες μόνο αηδία προκαλούν. Ο οδηγός βέβαια για να είναι «καλυμμένος» (πάντα με τους αυτόπτες μάρτυρες) υποστήριξε πως δεν επιτρέπονται 2 καρότσια με μωρά μέσα στο λεωφορείο.
Ο οδηγός αρνούνταν πεισματικά να ξεκινήσει το λεωφορείο, και παρά τις εκκλήσεις των επιβατών που βρίσκονταν στο πλευρό της μητέρας, απαιτούσε την αποβίβαση της μαζί με το παιδί της.
Ο Γιάννης Παργινός δήλωσε: «Ο οδηγός ισχυρίστηκε ότι σύμφωνα με τον κανονισμό δεν επιτρέπονται 2 παιδικά καρότσια... στο λεωφορείο. Όμως στο λεωφορείο υπήρχε άνεση χώρου και όλοι οι επιβάτες ήταν με το μέρος της προσφυγοπούλας που κοίταζε σαστισμένη κι απορημένη με την συμπεριφορά του οδηγού. Με το που μπήκε μέσα τράβηξε χειρόφρενο και με ύφος σατράπη λέει: "Η βγαίνεις ή δεν φεύγουμε...". Όλοι οι επιβάτες εκλιπαρούσαν να φύγει για να πάμε στις δουλειές μας αλλά ο κύριος απτόητος... είχε σταματήσει...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα