Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Νέα επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Φλαμπουράρη - για 8η φορά

Επίθεση με βόμβες μολότοφ σημειώθηκε στις 12.40 εναντίον της αστυνομικής δύναμης έξω από το σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέξανδρου Φλαμπουράρη στην οδό Βουλγαροκτόνου στα Εξάρχεια.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, περίπου 15 κουκουλοφόροι επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά στην στατική αστυνομική δύναμη της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης που φρουρεί το σπίτι του κ. Φλαμπουράρη και πέταξαν εναντίον τους βόμβες μολότοφ με αποτέλεσμα να αρπάξει φωτιά ένα αστυνομικό τζιπ.
Η φωτιά σβήστηκε από τους αστυνομικούς αφού το όχημα υπέστη φθορές ενώ δεν υπήρξε τραυματισμός.
Οι δράστες μετά την επίθεση τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.
Πρόκειται για την 8η κατά σειρά επίθεση στο σπίτι του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού.
Οι προηγούμενες επτά επιθέσεις στην οικία Φλαμπουράρη
19 Μαΐου 2017 λίγες ώρες μετά την ψήφιση του 4ου μνημονίου στη Βουλή μία ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που φρουρούσαν το σπίτι του υπουργού επικρατείας
18 Απριλίου 2017 κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με πέτρες εναντίον των αστυνομικών και

της οικίας του υπουργού
24 Οκτωβρίου 2016 δέκα κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με μολότοφ εναντίον των αστυνομικών. Ζημιές σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο.
29 Ιουλίου 2016 δεκαπέντε δράστες επιτέθηκαν με μολότοφ στη διμοιρία των ΜΑΤ
5 Ιουνίου 2016 40 άτομα εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση με βόμβες μολότοφ και πέτρες εναντίον των αστυνομικών. Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε
30 Ιανουαρίου 2016 δέκα κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ εναντίον αστυνομικού φρουρού που ήταν μέσα σε αυτοκίνητο. Υπέστη εγκαύματα. Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς όπως και το αυτοκίνητο του γιου του υπουργού.
21 Νοεμβρίου 2015 ήταν η πρώτη επίθεση με στόχο την υπουργική οικία. Άγνωστοι περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό την είσοδο και την πυρπόλησαν


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα