Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Το διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου αποδέχτηκε ομόφωνα την πρόταση της Εθελόντρια στην Ψυχιατρική του Αιγινήτειου η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα

Εθελοντική εργασία στην Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινήτειου νοσοκομείου προσφέρει το τελευταίο διάστημα η σύζυγος του πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα.
Με τη σύμφωνη γνώμη του καθηγητή Ψυχιατρικής Δημητρίου Δικαίου και του διευθυντή της Α’ Ψυχιατρικής Κλινικής Χαράλαμπου Παπαγεωργίου, η κυρία Μπαζιάνα έγινε δεκτή για να παράσχει εθελοντικές υπηρεσίες στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.
Όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο του Αιγινήτειου, το διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου αποδέχτηκε ομόφωνα την εισήγηση και ομόφωνα αποφάσισε «την εθελοντική εργασία στη Μονάδα Μελέτης Ύπνου της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας της κ. Περιστέρας Μπαζιάνα για το χρονικό διάστημα από 1/5/2017 έως 30/11/2017 χωρίς αμοιβή». Πλέον, η σύντροφος του πρωθυπουργού, η οποία προ διμήνου μετατάχθηκε από καθηγήτρια Πληροφορικής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση στο διοικητικό προσωπικό του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, δραστηριοποιείται στο κέντρο το οποίο ειδικεύεται στη διάγνωση και στη θεραπευτική προσέγγιση ασθενών που πάσχουν από το σύνολο των διαταραχών του ύπνου (όπως αϋπνίες, εφιάλτες, υπνοβασία, κρίσεις στον ύπνο).








Ψυχίατροι, νευρολόγοι και πνευμονολόγοι της μονάδας παρέχουν υπηρεσίες αντιμετώπισης των διαταραχών της αναπνοής κατά τον ύπνο (αποφρακτική άπνοια), καταστάσεων που χαρακτηρίζονται από έντονη υπνηλία κατά την ημέρα, διαταραχών με παθολογική, βίαιη ή άλλη παράδοξη συμπεριφορά κατά τον ύπνο, ενώ στο νοσοκομείο λειτουργεί ιατρείο τόσο του συνδρόμου ανήσυχων άκρων όσο και της ναρκοληψίας κάνοντας παράλληλα μελέτες σε αυτά τα επιστημονικά πεδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα