Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Σοκαριστικό video με τραγικό ατύχημα σε λούνα παρκ

Τρόμος με έναν νεκρό και τραυματίες σε λούνα παρκ στο Οχάιο
Η χαρά μετατράπηκε σε τρόμο σε λούνα παρκ του Οχάιο, όταν ένα από τα παιχνίδια εμφάνισε κάποια δυσλειτουργία, με αποτέλεσμα οι επισκέπτες που εκείνη την ώρα κάθονταν στα «βαγόνια» του να εκτοξευτούν στον αέρα. Ο απολογισμός είναι ένας νεκρός και τουλάχιστον επτά τραυματίες, εκ των οποίων οι τρεις βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Όπως περιέγραψε ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής, τα θύματα έπεσαν από τα καθίσματά τους και βρέθηκαν στον αέρα. Το λούνα παρκ έκλεισε μέχρι να γίνουν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι. Το παιχνίδι που εμφάνισε τη δυσλειτουργία είναι γνωστό ως «fireball» και μεταφέρει τους επιβάτες από τη μια πλευρά στην άλλη καθώς ταυτόχρονα περιστρέφεται.


Γιατρός που παρείχε τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες είπε πως εκείνοι εκτοξεύτηκαν με πολλή φόρα σε μεγάλο ύψος κι έπεσαν στο έδαφος. Παρομοίασε δε τα χτυπήματά τους με τα τραύματα από τροχαίο.
Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, που επικαλείται το BBC, μεταξύ των τραυματιών είναι ένα 13χρονο παιδί ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο νεκρός είναι 18 ετών.
Το δυστύχημα συνέβη την Τετάρτη, την πρώτη ημέρα λειτουργίας του λούνα παρκ. Τοπικά μέσα αναφέρουν πως τις προηγούμενες ημέρες είχαν γίνει όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα