Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Συνάντηση χειροτεχνών "Στου Πάρκου την αγορά" στους Γαργαλιάνους

Η 2η συνάντηση χειροτεχνών «Στου Πάρκου την αγορά» ξεκινά σήμερα στους Γαργαλιάνους του Δήμου Τριφυλίας και θα διαρκέσει ως την Κυριακή 30 Ιουλίου, 7 μ.μ. - 12 μ. στο “Πάρκο” της Μπρίσκειου Βιβλιοθήκης.
Το εγχείρημα αυτό είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της ομάδας “Stou Gargalianou Project” και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας. Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι να μετατρέπεται το Πάρκο των Γαργαλιάνων κάθε χρόνο σε υπαίθρια αγορά-έκθεση για να φιλοξενεί τις “συναντήσεις” των χειροτεχνών και οι Γαργαλιάνοι να γίνουν εναλλακτικός προορισμός για τους επισκέπτες.
To τριήμερο θα πλαισιώνεται από πολιτιστικές εκδηλώσεις και σεμινάρια/workshops, έκθεση καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας και σεμινάριο με τον Στάθη Καρυδομάτη, αλλά και εργαστήρι κατασκευής θεατρικής γιγαντόκουκλας με τη Λέττα Πετρουλάκη. Οι Ηard Disk Drive θα παίξουν ζωντανά στο Πάρκο της Μπρίσκειου Βιβλιοθήκης αύριο Σάββατο στις 10 το βράδυ και την Κυριακή τη σκυτάλη παίρνουν το Θέατρο Δρόμου «The Pascals” σε μια παράσταση με φωτιές, ξυλοπόδαρους και κωμικά δρώμενα. Το τριήμερο θα πλαισιωθεί γευστικά με κεράσματα τοπικών παραγωγών στην υποδοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα