Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Μύδροι από ΚΙΔΗΣΟ: Τσίπρας - Βαρουφάκης όπως Καραμανλής - Αλογοσκούφης

«Το plan Β της κυβέρνησης αποδεικνύεται πως ήταν το «plan Κούγκι», που θα μετέτρεπε τη χώρα σε νέα Βενεζουέλα. Οι προετοιμασίες και εσχάτως τα SMS, αυτό δείχνουν», σχολιάζει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με αφορμή όσα αποκαλύπτονται από τις καταγγελίες Βαρουφάκη.
«Η κυβέρνηση δεν προετοίμαζε κανένα plan B για την περίπτωση αποτυχίας των διαπραγματεύσεων αλλά, αντιθέτως, δρομολογούσε το πως θα πυροβολήσει την πυρίτιδα που θα τίναζε τη χώρα στον αέρα.
Όσο ο κ. Τσίπρας και οι «λάθος επιλογές» του δρομολογούσαν από κοινού και αμέριμνοι την καταστροφή, ήταν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή του κ. Γιούνκερ που ετοίμασε το πραγματικό σχέδιο διαχείρισης της ανθρωπιστικής κρίσης που θα προκαλούσαν οι σκοτεινές κινήσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», αναφέρει το κόμμα του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και καταλήγει:
«Η ανάλυση των πεπραγμένων Τσίπρα-Βαρουφάκη, όπως των Καραμανλή-Αλογοσκούφη και Καραμανλή-Παπαθανασίου, είναι απαραίτητη στην κατανόηση του πώς φτάσαμε ως εδώ. ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, όμως, δεν αναλύουν, αλλά τροφοδοτούν ασταμάτητα την παραπολιτική επικαιρότητα για να μην αναγκαστούν να μιλήσουν για το αύριο και τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται η χώρα. Γιατί ούτε μπορούν, ούτε θέλουν να δώσουν λύσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα