Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Χιλιάδες κόσμου ξεφάντωσαν στο μεγάλο Φιλιατρινό καρναβάλι! (φωτογραφίες)


Χιλιάδες κόσμου ξεφάντωσαν το μεσημέρι της Κυριακής στο μεγάλο, τρελό Φιλιατρινό καρναβάλι, που με τη στήριξη και τη συμμετοχή του κόσμου έχει, πλέον, γίνει θεσμός! 
Τα Φιλιατρά «βούλιαξαν» από κόσμο, κάθε ηλικίας, από ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας και όχι μόνο. Ο άστατος καιρός με τη συννεφιά δε στάθηκε ικανός να μειώσει την ένταση του κεφιού και τη συμμετοχή του κόσμου και αποδείχθηκε περίτρανα ότι, στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, ο κόσμος διψά για λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς, μακριά από σκοτούρες και προβλήματα της καθημερινότητας που τον ταλανίζουν, και ψάχνει εναγωνίως τρόπους και χώρους δημιουργικής έκφρασης και ξεφαντώματος. 
Οι Φιλιατρινοί απέδειξαν για μια ακόμη φορά πως διαθέτουν αστείρευτη δύναμη και
ανεξάντλητο χιούμορ και με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο, στο Καρναβάλι των Φούληδων, όπως είναι ευρύτερα γνωστό, σατίρισαν την επικαιρότητα, καυτηρίασαν και στηλίτευσαν πρόσωπα και πολιτικές – οικονομικές καταστάσεις στη χώρα και, παράλληλα, έστειλαν μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας προς όλους! Από την έδρα του κεφιού και του γλεντιού της τρελής Αποκριάς, χρόνια πολλά σε όλες και όλους με υγεία και καλή Σαρακοστή!

Του Ηλία Γιαννόπουλου
πηγή:το θάρρος





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα