Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

11 νέες θέσεις γιατρών στα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας

Δέκα θέσεις μόνιμων γιατρών για το Νοσοκομείο Καλαμάτας και μία για την Κυπαρισσία περιλαμβάνονται στη νέα προκήρυξη του υπουργείου Υγείας, με τις 9 θέσεις που αφορούν τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα να προορίζονται για τη στελέχωση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ).
Συγκεκριμένα, προκηρύχθηκαν για το Νοσοκομείο Καλαμάτας και ειδικότερα για το ΤΕΠ, μία θέση διευθυντή Παθολογίας ή Χειρουργικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ, μία θέση επιμελητή Α’ Παθολογίας με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ, μία θέση επιμελητή Α’ Χειρουργικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση

στη ΜΕΘ, μία θέση επιμελητή Β’ Χειρουργικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ, δύο θέσεις επιμελητών Β’ Παθολογίας με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ, μία θέση επιμελητή Β’ Καρδιολογίας με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ και δύο θέσεις επιμελητών Β’ Ορθοπαιδικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ. Εξ άλλου, για τη νοσηλευτική μονάδα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας προκηρύχθηκε και μία θέση επιμελητή Β’ Ιατρικής Βιοπαθολογίας.
Για τη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας, τέλος, προκηρύχθηκε μία θέση επιμελητή Β’ Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αρχίζει στις 10 Απριλίου και λήγει τα μεσάνυχτα της 27ης Απριλίου.
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
Στο μεταξύ, από τον διοικητή του Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργο Μπέζο δημοσιοποιήθηκε ότι την περασμένη Παρασκευή υπογράφηκε από τον υπουργό Υγείας Α. Ξανθό η απόφαση χρηματοδότησης με 340.000 ευρώ της προμήθειας ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας (πρώην ιατρεία ΙΚΑ), καθώς και της διάθεσης πίστωσης 40.000 ευρώ στο Κέντρο Υγείας Μελιγαλά για τον ίδιο λόγο.
Σύμφωνα με τον Γ. Μπέζο, η πίστωση που αφορά το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας προορίζεται για να αγοραστούν ψηφιακό ακτινογραφικό συγκρότημα τύπου Α, σύστημα ψηφιοποίησης ακτινογραφίας, σύστημα υπερηχοτομογραφίας καρδιολογικής χρήσης, σύστημα υπερηχοτομογραφίας γενικής χρήσης και τρία πλήρη οδοντιατρικά συγκροτήματα. eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα