Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Εκτός λειτουργίας το TAXISnet σήμερα το βράδυ

photo: Eurokinissi

Εκτός λειτουργίας θα είναι σήμερα το βράδυ το TAXISnet σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΑΔΕ
Όπως τονίζει η ΑΑΔΕ οι ηλεκτρονικές εφαρμογές του TAXISnet δεν θα είναι διαθέσιμες την Τετάρτη, 1/4/2020, από τις 22:00 έως τις 24:00, λόγω εργασιών συντήρησης από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.
Την αλλαγή των κωδικών στο Taxisnet συστήνει σε επιχειρήσεις και πολίτες η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ) του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στο πλαίσιο ισχυροποίησης της σχετικής πολιτικής της.
H αντικατάσταση των κωδικών πρόσβασης συνίσταται αλλά δεν είναι υποχρεωτική. Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, αποτελεί επιπλέον μέτρο προστασίας των ψηφιακών μας συναλλαγών με το
Δημόσιο, καθώς η χρήση των διαπιστευτηρίων Taxisnet έχει διευρυνθεί, ειδικά μετά την έναρξη λειτουργίας της ενιαίας διαδικτυακής πύλης του Δημοσίου «Gov.gr». Τα διαπιστευτήρια Taxisnet χρησιμοποιούνται για την πιστοποίηση των πολιτών τόσο στη νέα πύλη όσο και σε άλλες ψηφιακές πλατφόρμες του Δημοσίου. Ήδη ο αριθμός των φορέων που χρησιμοποιούν την αυθεντικοποίηση μέσω Taxisnet υπερβαίνει τους 65.
dikaiologitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα