Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Video: Η Νέα Υόρκη ετοιμάζεται για πόλεμο...

Video: Η Νέα Υόρκη ετοιμάζεται για πόλεμο... 
Η Νέα Υόρκη, ετοιμάζεται για έναν άτυπο πόλεμο. Έναν πόλεμο με την πανδημία του κορωνοϊού, που άλλαξε τα δεδομένα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ήδη οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 1350 ενώ σε ολόκληρη την πολιτεία τους 2.000.
Ο κ. Δημήτρης Φιλιππίδης ανταποκριτής του Sigmalive TV, μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, παρουσιάζει την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην καρδιά της πόλης της Νέας Υόρκης, στο Central Park, όπου 12 τέντες ετοιμάζονται να στεγάσουν ένα πρόχειρο νοσοκομείο 68 κλινών και Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, για τους ασθενείς που έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό.
Το νοσοκομείο αυτό, που αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 3 με 4 μέρες, έρχεται να προστεθεί βοηθητικά στο Νοσοκομείο Mount Sinai της Νέας Υόρκης, ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα αυξημένα περιστατικά και θα λειτουργήσει στα πρότυπα του αντίστοιχου Νοσοκομείου που έχει δημιουργηθεί στην Κρεμόνα της Ιταλίας.
 Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Φιλιππίδης «η Νέα Υόρκη διαθέτει 165 νοσοκομεία σε όλη την Πολιτεία», μπορείτε να καταλάβετε ποια είναι η κατάσταση. Εκτός από το πρόχειρο αυτό νοσοκομείο στο Central Park άλλο ένα πλωτό, 1200 κλινών έχει δημιουργηθεί, ενώ αναμένονται 17.000 μηχανήματα αναπνευστικής υποστήριξης, αξίας 25.000 δολαρίων  έκαστο αναμένονται από την Κίνα τις επόμενες μέρες.
«Όπως είπε ο Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο, η κορύφωση τις κρίσης αναμένεται τις επόμενες 4 εβδομάδες. Ας προσευχηθούμε όλοι για τη Νέα Υόρκη και να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς, τους νοσηλευτές, στους φαρμακοποιούς, σε όσους έχουν αναλάβει την καθαριότητα της πόλης και των νοσοκομείων, σε όσους εργάζονται στα μαγαζιά, σε όσους είναι στην πρώτη γραμμή. Μία ευχή για όλο τον κόσμο, να τελειώσει αυτή η περιπέτεια το συντομότερο δυνατόν», λέει κλείνοντας αυτό το βίντεο ο κ. Φιλιππίδης.

dailypharmanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα