Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Μεσσηνία: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι διακινητές πλαστών χαρτονομισμάτων

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δύο άνδρες και η μία γυναίκα από την Αλβανία, που διακινούσαν πλαστά χαρτονομίσματα στην περιοχή της Τριφυλίας.
Η παρέα των τριών ατόμων, ένας 33χρονος, ένας 31χρονος και μία 29χρονη, συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Τρίτης από άνδρες του Α.Τ. Τριφυλίας στην Κυπαρισσία, έχοντας προηγουμένως κάνει ολόκληρο τουρ στην Τριφυλία, από Κυπαρισσία μέχρι και Χώρα, πληρώνοντας παντού με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 και 100 ευρώ και παίρνοντας πίσω ρέστα με γνήσια χρήματα.
Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως μετά την απολογία τους αφέθηκαν

ελεύθεροι, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της παρουσίας τους στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και με χρηματική εγγύηση 1.500 και 1.000 ευρώ για τους δύο πρώτους αντίστοιχα και 500 για την 29χρονη, η οποία δηλώνει ως μόνιμη κατοικία τη Νάπολη Ιταλίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο αυτοκίνητο που ανήκε στον 33χρονο βρέθηκε κρυμμένο στο χώρο της μηχανής και ένα πιστόλι. Επίσης η 29χρονη υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού, καθώς είχε παρουσιάσει συμπτώματα, το οποίο όμως βγήκε αρνητικό.    Κ.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα