Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Ναύπλιο: Επιχειρηματίας έπεσε στη θάλασσα αφού ...δέχθηκε πρόστιμο για τον κορονοϊό

Επεισοδιακός ήταν ο έλεγχος που πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης 12 Αυγούστου από την αστυνομία σε καφετέρια στην παραλία του Ναυπλίου, για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού.
Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, ο έλεγχος από τα αστυνομικά όργανα διαπίστωσε παράβαση του αριθμού των ατόμων στο κατάστημα με αποτέλεσμα να επιβληθεί, το κλείσιμο του καταστήματος και πρόστιμο αρκετών χιλιάδων ευρώ.
Ο ιδιοκτήτης, σε μεγάλη ταραχή και σε κίνηση απόγνωσης, πήδηξε στη θάλασσα μπροστά από το κατάστημα του και στα έκπληκτα μάτια του κόσμου.
Στο σημείο δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση, καθώς αρκετός κόσμος δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί, ενώ με την βοήθεια ψυχραιμότερων, ο ιδιοκτήτης της καφετέριας βγήκε από

την θάλασσα.
Επί τόπου έσπευσε το Λιμενικό και το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον ιδιοκτήτη της καφετέριας στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Δήλωση για το συμβάν έκανε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς από την Αργολίδα, όπου παραβρέθηκε στα εγκαίνια του Πυροσβεστικού Κλιμακίου της Νεας Επίδαύρου.
Ο Νίκος Χαρδαλιάς μετά από ερώτηση δημοσιογράφου δήλωσε για το περιστατικό και γενικότερα για τον κορονοϊό:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα