Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Εράνη – ΑΕ Μεσολογγίου 5-0: Χορταστική προτελευταία εντός έδρας παράσταση στην Γ’ Εθνική


Μία από τις μεγαλύτερες σε έκταση νίκες της στις εθνικές κατηγορίες σημείωσε η Εράνη Φιλιατρών, που επιβλήθηκε με 5-0 της Ένωσης Μεσολογγίου, για την 32η αγωνιστική στον 32ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Ήταν μια χορταστική παράσταση, στο προτελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν για τους ποδοσφαιριστές του Θεόδωρου Γιακαλή που έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης και έχοντας πλουραλισμό στην επίθεση με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ έφτασαν στην ευρεία επικράτηση.
Το παιχνίδι ήταν ένας διαρκής επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους που επέβαλλαν ολοκληρωτικά τον ρυθμό τους και άνοιξαν το σκορ από τα αποδυτήρια, με σουτ του Καραμπέτσου στο τέταρτο μόλις λεπτό.
Με τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών αγώνα, ο Κοτσιανούλης έδωσε αέρα δυο τερμάτων και στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Κωνσταντόπουλος σφράγισε το τρίποντο για την Εράνη.
Στην επανάληψη, οι θεατές παρακολούθησαν το ίδιο έργο με διαφορετικό όμως πρωταγωνιστή.
Ο λόγος για τον Γιάννη Φάκκη που πέτυχε δυο ακόμα γκολ με τα πράσινα και σκοράροντας δις στο τελευταίο δεκάλεπτο έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην αναμέτρηση.
Το καθολικό χειροκρότημα με το σφύριγμα της λήξης αποτέλεσε μια εξίσου σημαντική νίκη για την Εράνη, που φουλάρει τις μηχανές εν όψει της τελικής ευθείας!
ΕΡΑΝΗ: Μανωλάκος, Τσερπές (74′ Sampson), Μπινιώρης, Μρζόκο, Πουλιάνος, Κοτσιανούλης (82’ Καραχάλιος), Σινάνι (46’ Λακριντής), Παπαδόπουλος (74′ Χάρμπας), Καραμπέτσος, Κωνσταντόπουλος (61’ Φλαριώτης), Φάκκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα